Bare Egil Band
08. mai 2016

Vill vekst i Potta!

hybridegil2400X2400

Det er vår og det springer ut på alle kanter. Godværet dundrer oss i huet så det knapt er ørans lyd å få. I ly av dette har det skjedd store ting i Kvart Potte, Duplex Records enorme jubileumsspilleliste. Som dere alle vet fyller Duplex Records 30 år i år, noe som først og fremst feires gjennom en enorm spilleliste på Spotify hvor nær sagt samtlige Duplexartister bidrar med nye innspillinger av høyst variabel kvalitet. Helt uten brask og bram har gode gamle Bare Egil Band sluppet sin singel Hybridpensjon, en bitende og dagsaktuelt innlegg i vårens lønnskamp. Og sist fredag kom Dupli husdikter Jorunn Lønning med en deilig tospors singel med grensesprengende lyrikk.

Jorunn Lønning1

Så må vi heller ikke glemme at denne spillelista med tida skal bli et fysisk produkt! Ved hjelp av folkefinansiering skal det lages en kassettutgave med de minst populære sangene fra spillelista. Gå inn på New Jelly og kjøp den versjonen av Kvart Potte som passer ditt forbruksmønster best. Det er svært mange gode muligheter til gjøre et godt kjøp. Du kommer til å bli irritert hvis du går glipp av denne unike muligheten. Kun snaue to måneder igjen nå!

Legg igjen en kommentar

09. april 2016

Jeg er blitt en ny mann

img_20160409_133645.jpg

Jeg har sett at det har kokt litt på sosiale media etter at bilder som dette har lekket ut både på min private og min offentlige facebookprofil sist uke. Folk har lurt på hva pokker det er som foregår. Har jeg fått nye briller, eller? Neida, jeg har bare vært med i filmen Det norske hus, som pølsemakeren Jan Vardøen står bak. Til en av rollene trengte jeg å se litt annerledes ut og da endte jeg opp sånn. Men slapp av! Det er bare filmtricks og juks alt sammen. Skjegget kommer til å vokse ut igjen. Jeg må bare være med på en innspilling med Brille først. Den foregår nå på mandag og da får jeg endelig funnet ut om det er riktig at all vittigheten min sitter i skjegget. Sier jeg genuint morsomme ting eller virker det bare sånn siden det er en mann med skjegg som sier det? Endelig skal vi få svaret. Vi spiller det altså inn på mandag, men når det kommer på TV, aner jeg ikke.

Forøvrig hadde jeg noen ganske vettuge ord om Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow i Adresseavisa her forleden i forbindelse med at vi skal spille på Juba Juba-festivalen i Trondheim 5. juni. Vi skal også spille på Skjærvafest i Kristiansund 30. juli, så i sommer skal barna i Midt-Norge virkelig få kjørt seg. I mellomtiden anbefaler jeg alle å abonnere på spillelista Kvart Potte på Spotify og bli med crowdfundingen av kassettutgaven. I potta har det nå dukket opp noen nydelige coverversjoner av et par Black Debbath-låter med det nydelige pikebandet Grandfuzz og jeg anbefaler selvfølgelig også Alle elsker min sæd med De sørgelige restene.

Legg igjen en kommentar

02. april 2016

Drammen, er du klar for fest?

Det blir en festaften på Union Scene i kveld! De sørgelige restene har jo nærmest releaseparty på sin dampende ferske hitsingel Alle elsker min sæd og de stiller med masker slik at det blir umulig å skjønne deres identitet, nesten som G(h)ås(t).

IMG_20160402_172341

Bare Egil Band spiller mye vås inkludert en splitter ny låt som ennå ikke har fått sitt endelige navn i et fruktelig fint kostyme, sikkert en kommentar til den nye låta Kongen av Lier. Men selve rosinen i pølsa kommer under konserten med Black Debbath hvor Egil skal sette et rekordforsøk ved å prøve å male et maleri mens han spiller Til hælvete med Munchmuseet. Dette blir ekstra imponerende med tanke på at n’ Egil aldri har malt et eneste maleri før og at han var veldig lite talent i den retning og svært dårlig simultankapasitet. Maleriet vil bli auksjonert bort til inntekt for et ikke-veldedig formål.

Legg igjen en kommentar

02. april 2016

Bonuslåt i potta

Skjermbilde 2016-04-02 kl. 10.07.20

Ut fra ingensteds dukket det i går opp en glemt gammel utgivelse fra Bare Egil Band på digitale medier. Singelen Research fra 2008 var bonusspor et eller annet sted på utgivelsen Jeg er helt rå men har siden da vært utilgjengelig. Det var i utgangspunktet en sang som var skrevet  til programmet Radiofront på NRK P2 med Siss Vik og Jostein Giertsen. Her skrev jeg en låt i uka basert på tematikken fra ukas program. Sangen foreligger i en helt grei liveinnspilling fra soloturneen Slem kjøpmann i tidlig 2008, men den ble dømt til å være for dårlig til å bli med på selve plata og det var slett ingen urimelig avgjørelse.

Det store mysteriet nå er hvordan den plutselig har havnet på nevnte tjenester. Den er kreditert Duplex Records, men ikke lagt ut av oss, og den er heller ikke synlig i våre avregningssystemer. Et eller annet sted sitter det altså snuskete bakmenn og håver inn millioner på denne sangen som jeg skulle ha hatt. Uhyrlig! Men jeg har menn som jobber med saken dag og natt og det vil nok komme en avklaring. Risikoen er at angjeldende løsning gjør at sangen blir fjernet igjen, så her lønner det seg å handle raskt! Jeg har lagt den som en midlertidig bonuslåt i potta så hør den der mens du kan! Det kommer ikke til å berike livet ditt i nevneverdig grad, men du kommer heller ikke til å bli et dårligere menneske av det (håper jeg).

_P1_5146

Så minner jeg om at Bare Egil Band spiller sammen med Black Debbath og De sørgelige resteneUnion Scene i Drammen i dag. Det blir en festkveld av de sjeldne og det blir også urpremiere på min nyeste sang som ikke har fått noe navn ennå, men som blir en gratulasjonssang til såvel Drammen som Union. Absolutt ikke noe mesterverk det heller, men med et rimelig fengende refreng.

 

Legg igjen en kommentar

01. april 2016

Mystisk mangel på potteøkning etter lansering av fengende sædsang

Alle elsker min sæd, cover

Forskerne klør seg i hodet etter at det ikke har kommet en eneste ny abonnent på spillelista Kvart Potte etter lanseringen av De sørgelige restenes knallsterke låt Alle elsker min sæd tidligere i dag. Alle forhåndsprognoser tydet på at denne fantastiske festpillen av ei låt skulle skyte abonnenttallene i været og bidra til en eksplosiv økning av lyttere på lista. Låta er jo så fengende og fin at det halve hadde vært mer enn nok, så det er jo ikke det det står på i det hele tatt. Nei, her må det være det omvendte belønningssystemet i folkefinansieringen av kassetten som slår tilbake. Folk nekter simpelthen å høre på låta i digitale tjenester i frykt for at den ikke skal bli med på kassettutgaven. Det er forståelig og dermed var den saken klar. God aprilsdag forresten!  Høna er blitt utryddet og Janes Addiction blir ny formann i Norsk idrettsforbund. Det er tirsdag i dag, det er blitt oppfunnet en tidsmaskin, men de idiotene som lagde den reiste tilbake i tid og ødela alle tegningene så den ble ikke funnet opp allikevel. Har du sett sånt! Neida, de siste greiene var litt aprilsnarr for å trekke til seg ekstra lesere. God aprilsdag da, folkens! Har dere forresten hørt den om bakeren og de greiene der? Sees på Union i Drammen til en heidundrandes fest i morgen og DET er ingen aprilspøk!

Bilde 5

Legg igjen en kommentar

Meny