Duplex

Bare Egil Band

Bare Egil Band
02. september 2014

Ny helg, nye muligheter!

Foto: Joffe Myrvold

Foto: Joffe Myrvold

I Steinkjer har jeg nå blitt lovet gratis burger livet ut som takk for min fengende hyllest til Hildes Grill. Jeg håper dette setter en eller annen form for presedens, for til Volda-konserten på lørdag har jeg skrevet en sang om Rolls Royce-fabrikken i bygda. Gratis Rolls Royce resten av livet (en ny i året, kanskje?) hadde virkelig vært noe! På fredag spiller jeg på Samfundet i Trondheim hvor det også lanseres et eget mikrobryggeri. De kan kanskje gi meg øl resten av livet for den nye låta mi, På fylla i Trondheim? Det er ikke alltid et dårlig liv å være artist!

I tillegg til konsertene på Rokken i Volda og Samfundet i Trondheim til helga, blir det også akustiske minikonserter med signering på Platekompaniet i Trondheim kl. 15.00 på fredag og hos Bokmannen i Volda kl. 14.00 på lørdag. Det har kommet inn noen nye anmeldelser av plata også. Adresseavisa i Trondheim falt fullstendig for trønderrockfokuset på skiva og klinte til med en velfortjent femmer. Den ligger dessverre ikke på nett, men dere får stole på mitt ord! Jeg driver ikke og juger, heller. Les også det lange, uredigerte intervjuet på ruzt.no! Det fungerer overraskende godt til å være en ordrett gjengivelse av alt som ble sagt.

01. september 2014

Fra pølsefesten

Første helg avsluttet på Østsia i Kristiansand. Studentene vartet opp med en lekker pølsedrakt.

Bilde stjært fra Instagrambruker larsbanjo

I farten glemte jeg dessverre å koble denne drakta til sangen om eks-pølsemakeren Jan Sigbjørnsen, ordføreren i Flekkefjord. En liveinnspilling av perlen Jan Sigbjørnsen er alles venn fra sommerens Fjellparkfestival  hadde gjort seg utmerket på Norge på kryss og tvers volum 4, liveplata vi forhåpentligvis er godt i gang med å spille inn nå i løpet av turneen vår. Kristiansanderne fikk i stedet høre nok en obskur utgave av Alle scatter i Stavanger rett etter den nå legendariske scatteduellsoloen på Kom til Kongsberg. De fikk også første liveframføring noensinne av Hva skal vi gjøre med Askim komplett med det knallharde og tøffe thrashpartiet. Det likte dem godt, skal jeg si deg! De fikk også gleden av et band i absolutt toppform og den kanskje aller morsomste konserten på denne første runden av høstens turne.

Foto: Joffe Myrvold

Foto: Joffe Myrvold

Den nye morderballaden fra Dyreparken, I kveld skal tante Sofie dø fungerte overraskende bra og blir i hvert fall med på neste konsert på Samfundet i Trondheim førstkommende fredag. Der blir det også urframføring av den nye låta Fylla i Trondheim i forbindelse med åpningen av det nye mikrobryggeriet på Samfundet. Der vil de også lage et limited edition Bare Egil-øl for at teksten skal bli en selvoppfyllende profeti. Så blir det Rokken i Volda på lørdag. Blir stas der og, kjenner jeg sunnmøringen rett.

Her er settlista fra Kristiansand:

 • Æ39
 • Flytt Bodø lenger sør
 • Faen i hælvete
 • Jeg Bare
 • Bergen, du er ei fitteby
 • Nystemten
 • Arne
 • Bloggsangen
 • Speider’n
 • Nordfjordeid gløggkokeri
 • Muslinger
 • 333 grams burger
 • Kom til Kongsberg
 • Alle i Stavanger scatter
 • I kveld skal Tante Sofie dø
 • Hva skal vi gjøre med Askim
 • Pump opp oljen
 • Politimester

Sko

31. august 2014

Pølsefest i Kristiansand

30. august 2014

Bilder fra Stavanger

IMG_2330

Gårsdagen sto i fjertens tegn. Etter Nicki Minajs nye video var det en ære å bli kledt opp som prumpepute på Folken. Alle fotos: Joffe Myrvold

Rocketoget dundrer videre. I dag er det Østsia i Kristiansand som står for tur. Krsby har en fin-fin forhåndsomtale.

IMG_2343

Brynjar gir alt på Nystemten. Alle fotos: Joffe Myrvold

IMG_2344

Når lufta gikk ut av prumpeputa var det på med gulldrakta og dermed smeltet Folken fullstendig. Alle fotos: Joffe Myrvold    

IMG_2354

Kvelden endte med en beinhard signeringsrunde. Den nye Æ39-skjorta selger som varmt hvetebrød! alle fotos: Joffe Myrvold

30. august 2014

Stavanger sparket stump! Kristiansand neste!

Stjælt fra Instagrambrukeren HeidiUlrikke

Etter å ha kost oss glugg i hjel med den fantastiske videoremiksen av Nicki Minajs Anaconda backstage på Folken i hele går, virket det nesten for godt til å være sant at kveldens kostyme var ei vaskekte prumpepute. Det ga muligheten til å åpne showet med litt god fjertehumor noe som satte publikum i en lattermild stemning som faktisk varte konserten ut. Det låt litt dritt av puta, men når bandet dundra i gang ble det en enda fetere konsert enn på Hulen i Bergen dagen før. Og det sier litt når man tenker på hva ruzt.no mente om den opptredenen.

For de som ikke har sett denne videoen ennå, anbefales den på det sterkeste. Det er nok det morsomste på internett akkurat nå, ved siden av Høssing lokal-TV, selvfølgelig.

Brynar Takle Ohr i fin-fin utfoldelse. Nok et bilde nappa fra instagram-brukeren HeidiUlrikke. Flink til å ta bilder, hun!

I kveld er det Østsia i Kristiansand sin tur til å rockes. Her blir det urpremiere på den splitter nye låta «I kveld skal tante Sofie dø», morderballaden fra Kristiansands største turistattraksjon. Før den tur skal jeg ta en tur på platesjappa Rockline og gjøre en minikonsert med signering kl. 15.00. Ta gjerne en tur dit i gråværet!

NRK Sørlandet skriver litt om boka og konserten i kveld.

Det var ikke så radikale endringer i settlista i går, men litt annerledes ble det jo (denne informasjonen er først og fremst for nerdene der ute, jeg veit dere er der!). I kveld blir det større endringer, tror jeg.

Æ39
Bilen, jenta oh yeah!
Faen i hælvete
Jeg Bare
Værfast på Ulriken
Bergen, du er ei fitteby
Nystemten
Arne
Bloggsangen
Speider’n
Nordfjordeid gløggkokeri
333 grams burger
Muslinger
Kom til Kongsberg
Alle scatter i Stavanger
Morten A-bl A-bl
Pump opp oljen
Politimester Egil
Sko