Bare Egil Band
21. oktober 2016

To deilige nye singler fra Bare Egil Band

egilsplitter

I morgen er den store jubileumskonserten for Absolutt Ikke på Sentrum Scene og det er faktisk fortsatt noen billetter igjen. I den forbindelse kom som dere alle vet den fremragende versjonen av Oslo, du er dyr i spillelista Osloviser forrige fredag, men i dag kliner jeg til igjen. For ikke bare kommer endelig den trønderske reggaeversjonen av Splitter Pine i spillelista The delicate sound of a Trønder. Dette selvfølgelig som et markedsføringsstunt i forbindelse med konserten på Samfundet i Trondheim neste fredag.

I tillegg slipper Jaa9 & OnklP sin nye single 2 Sko i dag med bidrag både på tekst- og vokalfronten fra sjølveste n’ je. Hvis du vil sørge for å holde deg oppdatert om alt dette, bør du selvsagt følge spillelista Det nyeste fra Duplex Records på Spotify. Og da har jeg ikke en gang nevnt at jeg slapp en liten single på onsdag også, som en del av Teorisangboka fra Duplex Records/Gjensidige – et tiltak for å hjelpe flere kandidater gjennom førerprøven ved hjelp av musikk. Målet er at 0 personer skal dø i trafikken mens de hører på musikk fra Duplex Records innen år 3000.

Legg igjen en kommentar

19. oktober 2016

Dagens trafikkopplæring har spilt falitt. Duplex Records kommer med redningspakke.

_teorisangboka-2400x2400

Infastrukturen i Norge har i lengere tid stått for fall. Aldri før har så mange unge sjåfører strøket på teoriprøven og samfunnet Norge er i ferd med å bryte sammen av mangel på nye sjåfører. Mye av problemet har vært den gammaldagse pedagogikken som praktiseres ved kjøreskolene. Det viser seg at metoden med en lærer ved kateteret og tunge lesebøker fulle av trafikkregler rett og slett ikke fenger et ungt publikum. Heldigvis har Duplex Records i sammarbeid med Gjensidige valgt å ta tyren ved hornene og har derfor engasjert seg i de unges trafikkopplæring ved å lage verdens første sangbare trafikkbok i form av en spilleliste med catchy låter av kjente duplexartister. Låtene tar for seg de viktigste lover og regler i trafikken og siden rim og rytme er som lim for hukommelsen er dette en sikker vinner i trafikkopplæringen. Fra nå av peker alle tall oppover og samfunnsutviklingen i norge kan igjen skyte fart!

 

 

Legg igjen en kommentar

14. oktober 2016

Oslo, du er dyr!

egildyr

Neste lørdag kommer Bare Egil Band-sirkuset til Sentrum scene i Oslo. Etter en forsiktig start i Tromsø på onsdag, prikket n’ je inn toppformen torsdag på City Scene i Alta. Det ble en kveld for historiebøkene med nydelige versjoner av det gamle albumet, en tipp topp Reinsdyrblod og en god bråte med ønskelåter. Blir det noe i nærheten på Sentrum skal vi være særs fornøyd. Det som er sikkert, er at det er ute en ny single i sakens anledning.

osloviser

Oslo, du er dyr kan høres på i den nye lista med Oslosanger på Spotify, på Tidal eller på Itunes. Det er etter Egils egen mening den beste på lang tid, men han er til vanlig ikke særlig etterrettelig, så gjør deg opp din egen mening! Så sees vi i hvert fall på konserten! Der får du altså hele jævla Absolutt ikke, og det er en fryd i seg selv!

 

Legg igjen en kommentar

13. oktober 2016

I kveld smeller det i Alta!

Du verden! Nå er vi i gang her! Det ultimate beviset på full kunstnerisk kollaps; turne med tjue år gammelt materiale har startet. I går brakte det hele løs på Clarion Hotel the Edge i Tromsø med alle sangene fra den gang da pluss et par nye. Stemningen var skyhøy blant de frammøtte og sjøl måtte jeg også trekke på smilebåndet ved opptil flere anledninger. Den nye låta Tromsø Isenkram ble framført for muligens aller siste gang (i hvert fall første) og den nye singelen Nedentil niks fra spillelista Nordnorsk mentalitet var selvfølgelig også representert. Nå er det store spørsmålet om kveldens låt til Alta, Reinsdyrblod med tid og stunder også kommer til å finne plassen sin på samme liste. Vel, den blir i hvert fall urframført på Finnmarksradioen på NRK om ikke lenge. Jeg har en date med dem kl. 15.30 og regner med at det medfører spilling på radio av denne nye perlen, som jeg mistenker i hvert fall er noe mer levedyktig enn den nye Tromsølåta. Vi får se hva folkets dom er og føye oss etter den.
Ellers kan jeg avsløre at det kommer en ny single fra Bare Egil Band allerede i morgen! Følg med på din foretrukne sosiale mediekanal og se om det ikke dukker opp noe info der i morgen tidlig eller abboner på spillelista Duplexnyheter allerede nå og få også med deg den nye singelen til selveste Black Debbath, Klein Kaffe!

Legg igjen en kommentar

07. oktober 2016

Troms og Finnmark skal få kjørt seg til uka!

egilnix

Mange syntes tyskerne herjet fælt med våre nordligste fylker på førtitallet, men det blir småtterier mot hva jeg skal utsette dem for i løpet av den kommende uka! Først slipper jeg den splitter nye spillelista Nordnorsk mentalitet med sanger om, til og fra våre tre nordligste fylker, inkludert de to nye innspillingene Nedentil Niks og Sysselmann.

nordnorsk

Dernest kommer jeg personlig til Tromsø for å spille hele plata Absolutt Ikke på The Edge på onsdag. Dette gjentar jeg på City Scene i Alta dagen etter. Dette blir åpningen på høstens store turne som vil ta meg rundt til alle landets avkroker for å framføre mitt debutalbum i sin helhet i anledning 20-årsjubileet til dette udiskutable mesterverket i norsk musikkhistorie. Til hver av disse konsertene vil jeg også skrive en splitter ny låt med lokal vinkling. Og til hver konserthelg vil jeg slippe en ny single med en lokal låt til et av stedene jeg spiller angjeldende uke. Først ute her er som sagt sangen Nedentil Niks som ble skrevet til konserten på Driv i 2014. Dette er blitt en riktig fengende rocker som omhandler den mest vanlige klesdrakten blant Tromsøs kvinner. Som b-side/ekstraspor har jeg lagt ved en akustisk versjon av låta Sysselmann som ble laget til årets konsert i Longyearbyen. Singelen kan du kjøpe på Itunes her.

Legg igjen en kommentar

Meny