Duplex

Black Debbath

Black Debbath
23. januar 2015

Universell Riffsynsing er ute!

Frontcover

Black Debbaths sjuende plate Universell Riffsynsing er omsider ute på både CD, LP og digitalt og den høster allerede strålende kritikker. VG og Aftenposten leverer humorrockens sekser (terningkast fire), mens Dagbladet sprenger skalaen med en strålende femmer på terningen. Hør plata her!

Pressebilde 2 kopi

Lanseringen ble gjort gjennom et meget vellykket folkemøte på Norsk Romsenter torsdag 22. januar. Et velforberedt ekspertpanel kom med en mengde interessante og viktige innspill til planleggingen av vårt forestående intergalaktiske gjennombrudd. Riktignok er det visse økonomiske og praktiske hindringer som fortsatt må overvinnes, men vi har stort håp om å få gjennomført våre planer. Forskningssjef ved Norsk Romsenter, Terje Wahl kunne informere om at neste europeiske utskyting av en størrelsesorden stor nok til å få med både backline, PA-anlegg og merchandise først er i 2022. Dette var i første omgang en liten skuffelse ettersom vi allerede hadde skiftet til romdrakter, men på den annen side gir det oss bedre tid til å planlegge ekspedisjonen. Det viste seg også at ekspedisjonen kan bli noe mer kostbar enn først antatt, så det kan være greit å gjennomføre en Norgesturne for å finansiere det hele. Pål Dimmen fra Music Norway kunne heldigvis melde at det finnes gode støtteordninger og Jarle Savio fra Phonofile mente de hadde gode rutiner for å innkreve royalties fra tjuvlyttende utenomjordiske.

Black Debbaths Universell Riffsynsing på vei ut i verdensrommet

Jarle Gran fra Justervesenet var positiv til teorien om at det skal gå an å framføre enda tyngre musikk på himmellegemer med mindre masse og gravitasjon enn jorda, noe som vil si at Black Debbath i framtiden kan bli enda tyngre. Det viste seg også at et romskip kan drives av feit, groovy rock. Avslutningsvis ble en Black Debbath-CD sendt ut i verdensrommet i ballong som et pilotprosjekt for å kartlegge hvorvidt det er noen interesse for musikken vår der ute. Håper på svar!

19. januar 2015

Black Debbath tar farvel!

univers_arbeid_2 kopi
Når: torsdag 22. januar kl 12.30
Hvor: Norsk Romsenter, Drammensveien 165

Norge har blitt for lite og snevert for det vidsynte politiske tungrockbandet Black Debbath. Derfor ønsker bandet å slå gjennom utenfor landets grenser, ja, sågar utenfor så vel Europas som resten av jordklodens grenser. I forbindelse med utgivelsen av sitt nye album ”Universell Riffsynsing” (23.01.15) planlegger Black Debbath å reise ut i verdensrommet på jakt etter mer intelligente livsformer med større forutsetninger for å forstå bandets briljante kombinasjon av tungrock, politikk og humør. Bandets plan er å erobre universet og bli det første bandet fra jorden med et intergalaktisk gjennombrudd.

Deres forestående ferd til det ytre rom reiser nye og hittil ukjente problemstillinger:

· Hvordan fungerer kanalene for musikkdistribusjon i verdensrommet?
· Hva koster en slik romferd?
· Har de Wimp?
· Hvilket språk snakker de/dem?
· Har de ører?
· Hvor tung er tungrocken når den framføres i vakuum?

For å besvare disse spørsmålene, og flere, har Black Debbath samlet et kyndig ekspertpanel på ulike områder innen romfart, musikkdistribusjon, måleteknikker osv. Disse ressurspersonene kan forhåpentlig belyse problemstillinger rundt pionérenes planlagte reise.

Ekspertpanelet vil bestå av:

-Terje Wahl, Forskningssjef ved Norsk Romsenter
-Pål Dimmen, Kommunikasjonsansvarlig ved Music Norway
-Jarle Gran, Senioringeniør ved Justervesenet
-Jarle Savio, Head of strategic marketing ved Phonofile

Velkommen!

13. januar 2015

Video til Black Debbaths Pensjonsballade


Black Debbath har ønsket å sikre seg en verdig alderdom og derfor innhentet råd om pensjonssparing fra nestoren Bjørn Eidsvåg i sin splitter nye singel Pensjonsballade. Dette har ikke bare blitt en nydelig sang, men også en helt topp musikkvideo regissert av gode gamle LP Lorentz. Videoen hadde premiere i dag på VGTV som også hadde god dekning av den nye plata til The Dogs, Black Chameleon Prayer.  Både The Dogs og Pensjonsballade er inkludert i den fantastiske komplette spillelisten til Duplex Records på Spotify og Wimp.

13. januar 2015

Video til Pensjonsballade ute nå

Den nye singelen til Black Debbath er ikke bare en fantastisk låt, den har også fått en mirakuløst bra video regissert av selveste LP Lorentz. I dette øyeblikk har den premiere på VGTV, og folk er over seg av begeistring. De har aldri sett en så bra video, sier de.

09. januar 2015

Pensjonsballade – Ny singel med Bjørn Eidsvåg-duett ute nå!

singelcover-pensjonsballade

Reduser skatten for 2014 nå!(*) Start Black Debbaths pensjonssparing! Er du bekymret for hvordan din økonomiske situasjon skal bli når du går inn i livets høst? Det er vi også. Lurer du på hvordan du skal finansiere luksuslivet når arbeidslysten og -evnen ikke er til stede lenger? Vi også. Derfor har vi nå startet opp et unikt pensjonstilbud. Ved å spare så lite som 500 kroner hver måned kan du sikre at pensjonsalderen (vår) kan tilbringes i tilnærmet ubekymret luksus. Ordningen er like enkel som genial: Hver måned setter du inn et beløp du selv velger på Black Debbaths konto. Pengene vil stå på en sperret konto til Black Debbath ikke lenger gidder å gi ut plater og turnere lenger. Da vil vi investere pengene i mat, drikke, bolig og feriereiser, slik at vi får den pensjonstilværelsen vi alltid har drømt om.

Mer informasjon om ordningen finner på Wimp, Spotify og Itunes hvor vår pensjonskonsulent Bjørn Eidsvåg gjør nærmere rede for forskjellige ordninger og ulike etiske dilemmaer rundt dette med pensjonsordninger. Sangen er også å finne på Black Debbaths album Universell Riffsynsing som kommer 23. januar. Det kan forhåndsbestilles fra Platekompaniet allerede nå. Bruk rabattkoden PK-DEBBATH for å få gratis frakt fram til lanseringsdatoen.

 

(*) Akkurat det å redusere skatten må du ordne på egen hånd. Vi kan ikke hjelpe deg med det, men det er smart å gjøre det og det skal visstnok fortsatt være mulig.