Black Debbath
23. mai 2015

Caliban spilleliste

fbcover

Det er forbanna viktig at du forbereder deg grundig på årets høydepunkt, Caliban Sessions 2015 på John Dee 29. mai. Det er mange band som skal spille og det er lett å gå i surr underveis hvis du har slurvet med forarbeidet. Det har blitt lansert en underskrivningskampanje for å få arrangementet til Trondheim også, men det spørs om det ikke er litt i seineste laget. Kjøp billett til Oslo og ta inn på et egnet herberge!

Et startpunkt for forberedelsene er denne spillelista fra Spotify hvor du får høre i det minste en låt fra hvert band. Men du bør nok bare bruke det som et utgangspunkt for nærmere lytting, for her er det mye å sette seg inn i. Dette er et overskuddsarrangement hvor bandene benytter anledningen til å lette litt på slipset og spille noen låter som kanskje ikke vanligvis får plass i settlista. Ikke kom uforberedt! Hør så mye du kan på forhånd så du ikke står der som en regelrett dummkopf, måpende med sikla tytende.

 

Legg igjen en kommentar

23. mai 2015

Når vi døde rocker!

I dag er det 109 år siden den store norske forfatteren Henrik Ibsen døde. Finnes det noe bedre måte å feire dette på enn å dra fram Black Debbaths fantastiske album fra 2006, Naar vi døde rocker, en tungrockhyldest til Ibsen? Neppe. Det har i hvert fall Duplex Records betimelig gjort og lagt det øverst i spillelisten over alle låtene fra Duplex Records og relaterte artister. Den lista inneholder så mye fint og så mye mindre fint at den burde du følge hele tida egentlig. Og hvis du foretrekker Wimp kan du jo høre på albumet der. Det er masse muligheter. Du kan til og med kjøpe det fra Itunes! Men det har visst folk mer eller mindre sluttet med. Lurer på hva Ibsen hadde sagt hvis han hadde visst at folk skulle slutte å kjøpe skivene hans på Itunes bare 109 år etter han var død! Da hadde han nok ikke følt seg som en veldig vellykket verdenskjent dramatiker. Neste fredag er det Caliban Sessions på John Dee. Hvis du ikke drar dit er du pling i bollen!

Legg igjen en kommentar

14. mai 2015

Er du forberedt til nasjonaldagen?

Det er mye som skal være klart innen søndagen. Har du husket å gjøre innkjøp, stryke duker, sende ut invitasjoner osv.? Black Debbath gjør i hvert fall sitt beste for at du skal huske et par av de viktigste tingene.

Pass på at ungene holder seg unna korps og andre plagsomme aktiviteter, og ha nasjonaldrakta klar.

Musikken finner du også øverst i den alltid like brillefine Spotify-lista over all musikk fra Duplex Records. Den som ikke følger den lista, må jo være en meget rar person!
BD-CD-Welcome

Legg igjen en kommentar

24. april 2015

Bitende oppgjør med norske politikere!

Fantastisk videopremiere: Dum Dum minister

Flu Hartberg og LP Lorentz har slått sine pjalter sammen og laget den hittil beste Black Debbath-musikkvideoen gjennom tidene. Med grensesprengende animasjonsteknikk blandet med spill levende filmatisk presis gjengivelse av eldre herrer som spiller brutal piggtrådmusikk så godt de kan, har de levert et mesterverk innen denslags. Se også noen uttalelser fra bassisten i bandet om saken på hjemmesidene til TV2.

 

Legg igjen en kommentar

13. april 2015

Caliban sessions 29 Mai.

Ta med stort og større! Dette blir en folkefest!

Legg igjen en kommentar

Meny