Duplex

Black Debbath

Black Debbath
23. mars 2015

Vi hyller Migrapolis


For kun få uker siden var vi gjester på Thomas Seltzers upåklagelige program Trygdekontoret igjen. Sin vane tro forlangte de at vi spilte en coverlåt, ikke en av våre egne komposisjoner, og siden temaet for programmet var olje, ville de gjerne at vi lagde vår egen versjon av programmets vignetmusikk Motorheads Metropolis med en tekst om innvandringsprogrammet Migrapolis. Klart vi kunne! Det ble helt supert, det. Vi hadde aller mest lyst til å få Arfan Bhatti til å synge, under navnet Black Debhatti, men ingen turte å spørre så det ble ikke noe av.

Legg også merke til at vi har kunngjort en del nye festivaldatoer for sommeren på konsertsidene.

Legg igjen en kommentar

23. mars 2015

Black Debbaths turne 2015 er snart en interplanetarisk suksess!

Black Debbaths universelle riffsynsings turne. (Foreløpig bare til planeter i Norge) Har vært en gigantisk suksess så langt. Overalt hvor rockens politiske rallare har fart frem, har det generelle intelligensnivå steget med flere prosentpoeng og stemningen har stått i taket. Fortsetter det slik har Black Debbath et stort håp om at trinn to av turneen kan iverksettes og at bandet innen kort tid kan kjøpe seg plass på neste rakettoppskytning fra Andøya. Dermed kan den fysiske spredningen av Black Debbaths musikk i verdensrommet begynne for alvor._T8B6442-Edit _T8B6563-Edit

Legg igjen en kommentar

26. februar 2015

Sensasjonell studiodokumentar! Se alle avsløringene!

Har du lurt på hvordan Black Debbath lager de fantastiske platene sine? Det får du svar på i denne sinnsykt artige dokumentarserien som er profesjonelt innspilt og klippet sammen på utstyr.


Legg igjen en kommentar

09. februar 2015

Black Debbath endelig i verdensrommet!

Ja, i helgen skjedde det. Ved hjelp av hypermoderne laserteknologi er nå Black Debbath tilgjengelig også for utenomjordiske. Se den spennende videoen fra oppskytningen her.
_T8B6442-EditBlack Debbath til himmels

Legg igjen en kommentar

06. februar 2015

Facebookskandale! Black Debbath-bassist i pinlig dobbeltrolle

 

Skjermbilde 2015-02-06 kl. 11.06.34

Mange har vel kost seg over den hyggelige meningsutvekslingen på Facebook mellom veletablerte Bare Egil Band og mer up-and-coming Black Debbath de siste dagene. Bare Egil Band anbefalte sistnevntes konsert på Rockefeller i kveld på det sterkeste, og Black Debbath kvitterte med å takke for denne rausheten fra en mer populær artist. Det er ikke mange andre i din posisjon som ville gjort noe sånt, sa de. Bare Egil Band på sin side hevdet at han gjorde dette utelukkende fordi han likte bandets musikk og syntes de fortjente flere lyttere. Postene rørte tydeligvis noe ved Facebook-brukernes hjerter for de har hatt hundrevis av delinger på det sosiale nettstedet. Nå viser det seg imidlertid at det kanskje lå helt andre motiver bak enn neste uegennyttig nestekjærlighet. Duplexrecords.no kan nemlig som første mediehus melde at alle tre meldingene kommer fra samme person. «Bare» Egil har nemlig en pikant dobbeltrolle som vokalist/sanger i Bare Egil Band og bassist i Black Debbath. Det er derfor grunn til å tro at delingen i utgangspunktet var for å promotere et arrangement han selv hadde økonomisk interesse av.

Debbath-bassist avslørt med buksene nede. Pinlig dobbeltrolle! Foto: Tomas Kvitvik

Debbath-bassist avslørt med buksene nede i pinlig dobbeltrolle!
Foto: Tomas Kvitvik

Egil Hegerberg selv avviser imidlertid hele problemstillingen Her må vi skille mellom meg som bassist i Debbath, meg som vokalist i Bare Egil Band og meg som privatperson, sier han i en kommentar. Som visesanger i Bare Egil Band er jeg genuint begeistret for Black Debbaths musikk. Og som bassist i Black Debbath var jeg virkelig ekte rørt over at en så populær artist som Bare Egil Band ville støtte oss med en deling på Facebook. Dette medfører nemlig potensielt enda flere besøkende på konserten vår i kveld sammen med Solstafir fra Island og Lonely Kamel!

Siste: Skandalen vokser! Journalisten også inhabil

Dette vil ikke ta noen ende! Nå viser det seg at også journalisten er samme personen som skrev de opprinnelige sakene. Vi kan nemlig avsløre at det er Egil Hegerberg selv som sitter og skriver denne artikkelen nå og snart kommer til å poste den på bloggene til både Bare Egil Band og Black Debbath og på deres respektive Facebook- og Twitter-sider. Snakk om uheldig rolleblanding! Og alt sammen for å promotere konserten på Rockefeller i kveld.

Legg igjen en kommentar