Duplex

Black Debbath

Black Debbath
26. februar 2015

Sensasjonell studiodokumentar! Se alle avsløringene!

Har du lurt på hvordan Black Debbath lager de fantastiske platene sine? Det får du svar på i denne sinnsykt artige dokumentarserien som er profesjonelt innspilt og klippet sammen på utstyr.


Legg igjen en kommentar

09. februar 2015

Black Debbath endelig i verdensrommet!

Ja, i helgen skjedde det. Ved hjelp av hypermoderne laserteknologi er nå Black Debbath tilgjengelig også for utenomjordiske. Se den spennende videoen fra oppskytningen her.
_T8B6442-EditBlack Debbath til himmels

Legg igjen en kommentar

06. februar 2015

Facebookskandale! Black Debbath-bassist i pinlig dobbeltrolle

 

Skjermbilde 2015-02-06 kl. 11.06.34

Mange har vel kost seg over den hyggelige meningsutvekslingen på Facebook mellom veletablerte Bare Egil Band og mer up-and-coming Black Debbath de siste dagene. Bare Egil Band anbefalte sistnevntes konsert på Rockefeller i kveld på det sterkeste, og Black Debbath kvitterte med å takke for denne rausheten fra en mer populær artist. Det er ikke mange andre i din posisjon som ville gjort noe sånt, sa de. Bare Egil Band på sin side hevdet at han gjorde dette utelukkende fordi han likte bandets musikk og syntes de fortjente flere lyttere. Postene rørte tydeligvis noe ved Facebook-brukernes hjerter for de har hatt hundrevis av delinger på det sosiale nettstedet. Nå viser det seg imidlertid at det kanskje lå helt andre motiver bak enn neste uegennyttig nestekjærlighet. Duplexrecords.no kan nemlig som første mediehus melde at alle tre meldingene kommer fra samme person. «Bare» Egil har nemlig en pikant dobbeltrolle som vokalist/sanger i Bare Egil Band og bassist i Black Debbath. Det er derfor grunn til å tro at delingen i utgangspunktet var for å promotere et arrangement han selv hadde økonomisk interesse av.

Debbath-bassist avslørt med buksene nede. Pinlig dobbeltrolle! Foto: Tomas Kvitvik

Debbath-bassist avslørt med buksene nede i pinlig dobbeltrolle!
Foto: Tomas Kvitvik

Egil Hegerberg selv avviser imidlertid hele problemstillingen Her må vi skille mellom meg som bassist i Debbath, meg som vokalist i Bare Egil Band og meg som privatperson, sier han i en kommentar. Som visesanger i Bare Egil Band er jeg genuint begeistret for Black Debbaths musikk. Og som bassist i Black Debbath var jeg virkelig ekte rørt over at en så populær artist som Bare Egil Band ville støtte oss med en deling på Facebook. Dette medfører nemlig potensielt enda flere besøkende på konserten vår i kveld sammen med Solstafir fra Island og Lonely Kamel!

Siste: Skandalen vokser! Journalisten også inhabil

Dette vil ikke ta noen ende! Nå viser det seg at også journalisten er samme personen som skrev de opprinnelige sakene. Vi kan nemlig avsløre at det er Egil Hegerberg selv som sitter og skriver denne artikkelen nå og snart kommer til å poste den på bloggene til både Bare Egil Band og Black Debbath og på deres respektive Facebook- og Twitter-sider. Snakk om uheldig rolleblanding! Og alt sammen for å promotere konserten på Rockefeller i kveld.

Legg igjen en kommentar

04. februar 2015

Hjælp oss med rockequiz!

_T8B7820-Edit

Foto: Tomas Kvitvik

 

Vi barske gutta i Black Debbath er glade i å sette dere i publikum litt på prøve. Derfor har vi gjerne en liten rockequiz mot slutten av konsertene våre for å teste kunnskapsnivået deres. Men det er strevsomt å hele tiden komme opp med nye problemstillinger. For å få noen påfyll av nye vinklinger ber vi derfor våre aller mest trofaste fans om å hjælpe oss med noen forslag til spørsmål til konserten vår på Rockefeller fredag 6. februar.

_T8B7571-Edit

Foto: Tomas Kvitvik

 

Hvis dere er usikre på hvordan spørsmålene skal se ut, kan dere jukse litt og se på de spørsmålene vi har publisert i våre suksessrike bøker Quizbok og Aktivitetsbok m. rockequiz 2015

Legg igjen en kommentar

04. februar 2015

Vi er overalt

Black Debbath tar over det norske samfunn og dominerer for øyeblikket alle kanaler. I forkant av Rockefellerkonserten fredag 6. februar tar det fullstendig av.

_T8B6428

Romskipet landet i Sandvika forrige helg Foto: Thomas Kvitvik

 

Musikknyheter.no bringer første episode av en videodokumentar fra innspillingen av Universell Riffsynsing. Headbanger.no har en interessant artikkel om humor og rock signert bassist Hegerberg. Panorama kommer med en kanskje hittil aller beste og velskrevne anmeldelse. Og plata selger som hakka møkk. Det er i det hele tatt bare fryd og velstand i Debbath-leiren foran helgas konserter på Sebs hotell i Hamar, Rockefeller i Oslo og Energimølla på Kongsberg.

Foto: Tomas Kvitvik

Foto: Tomas Kvitvik

Legg igjen en kommentar