Duplex

Black Debbath

Black Debbath
05. juli 2014

Ytterligere bilder fra festivalsommeren


Black Debbath på Tons of Rock var åpenbart en gullgruve for fotografene. Det strømmer på nydelige bilder fra alle kanter.

Andrea Chirulescu tok en haug med kule snapshots.

Johannes Granseth tok også en rekke fjonge bilder fra festivalen.

02. juli 2014

Mer fra festivalsommeren så langt


Metal observer har skrevet litt og viser fine bilder fra Tons of rock.

Halden Arbeiderblad vet å fokusere på hvilke saker som har virkelig betydning i opptil flere artikler. Mens NRK på sin side hadde mer fokus på vanningsforbud og rollespill. Dem om det.

01. juli 2014

Bilder fra festivalsommeren så langt

Black Debbath er allerede godt i gang med festivalsommeren. Allerede for flere uker siden skapte vi nærmest opptøyer på Rjukan med vår spektakulære sykehusaksjon hvor vi samlet et godt knippe av bygdas fjongeste sykepleiere i en heidundrandes protest mot at de er nødt til å jobbe i en slik gudsforlatt, øde avkrok av landet.
10403987_10152478083696023_5435243899086918138_o

Dernest spilte vi med stor suksess på nystartete Tons of Rock i Halden sammen med Wasp, TNT, Thulsa Doom og alle de andre gamlekara. Anja Lindtner Grani Hagen tok noen veldig fine bilder fra dette deilige arrangementet som vi heldigvis fikk lov til å dele med dere.

black-debbath-28062014-25

Nå sist helg spilte vi på Gjendebufestivalen og Steinkjerfestivalen med vikartrommis Frank Nordeng Røe for første gang. Aslag var opptatt på annet hold og Ollis fikk lov til å rykke fram i gitarrekka hvor det ble det trippel V-kjør for alle penga. Bak trommene ble det doble basstrommer ut fra ville hælvete og det var stor stas. Per Ole Hagen fra artistpicturesblog.com tok nok en gang fine bilder.

Foto: Tine Larsen

Også på den meget intime festivalen på Gjendebu ble det tatt gode bilder. Det over rappa vi fra Facebooksiden til Tine Larsen og vår egen lysmann Joffe tok også <a href=»http://www.duplexrecords.no/?p=5155″>et sett med blinkskudd</a>. Neste tur ut blir Fjellparkfestivalen i Flekkefjord 18. juli sammen med Thulsa og Bare Egil Band og Tydal 19. juli. Begge ganger med vår vanlige besetning.

 

15. juni 2014

Reorganiser helsevesenet!

Sykepleierne stilte opp. Foto: Radio Rjukan

Når vi spilte på Rjukan Rockfestival på fredag, hadde vi en litt utvidet rider. I anledning at sykehuset der er truet av nedlegging ba vi om å få 11 sykepleiere som kunne bli med både på scenen og festlighetene etterpå. De forlot gladelig en stor operasjon for å fronte sin sak. At en hemoroidesyk Rjukanboer ble liggende på operasjonssalen og blø ihjel fikk så være. Her var det viktigere saker på agendaen!
Du kan lese alt om det på Radio Rjukans nettsider. De har også en fin anmeldelse av konserten.

19. mai 2014

Sommerens festivaler er klare

Thulsa Doom spiller bl.a. på Tons of Rock og Øya i sommer

Thulsa Doom spiller bl.a. på Tons of Rock og Øya i sommer

Nå har Duplex Records omsider offentliggjort alle sommerens festivaler. De enkelte festivalene har kanskje avslørt enkelte ting allerede, men nå får du for første gang alle opplysningene samlet på ett sted, der du virkelig trenger dem: På duplexsidenes finfine konsertsider. Her viser det seg at både Black Debbath, Thulsa Doom og Bare Egil Band er ute og spiller i sommer.

Black Debbath er også ute og lufter seg i sommer før de går i studio og spiller inn ny plate til høsten

Black Debbath er også ute og lufter seg i sommer før de går i studio og spiller inn ny plate til høsten

Noen av disse bandene kan du sogar se sammen på samme festival hvis du velger klokt! Fjellparkfestivalen i Flekkefjord utmerker seg med å ha alle tre konsertaktuelle Duplexband på samme scene og samme kveld mens Gjendebu og Tons of Rock har to hver.

Denne karen er også ute og spiller litt her og der i sommer.

Denne karen er også ute og spiller litt her og der i sommer.

En fin sommer skal det bli. Håper alle har det bra og sånne ting. En eller annen gang kommer det flere opplysninger på duplexsidene. Sjekk ofte! Alle skuffelsene vil gjøre det utrolig hyggelig når det endelig står noe nytt her!