De sørgelige restene
15. april 2016

X-tra Lars med brennhett tema om telt til Potta

X-tra Lars

Denne uka er det X-tra Lars som kommer med sitt bidrag til Kvart Potte-spillelista fra Duplex. Med den vakre låta «Hvilket telt skal jeg kjøpe?» gjør han seg ekstra aktuell nå som vi står foran årets frilufts- og campingsesong. Hva bør man legge vekt på ved kjøp av nytt telt? Stort, lite, langt, trangt? Trenger man i det hele tatt et telt? En slags eksistensiell teltkjøpeguide der altså!

 

 

Legg igjen en kommentar

02. april 2016

Drammen, er du klar for fest?

Det blir en festaften på Union Scene i kveld! De sørgelige restene har jo nærmest releaseparty på sin dampende ferske hitsingel Alle elsker min sæd og de stiller med masker slik at det blir umulig å skjønne deres identitet, nesten som G(h)ås(t).

IMG_20160402_172341

Bare Egil Band spiller mye vås inkludert en splitter ny låt som ennå ikke har fått sitt endelige navn i et fruktelig fint kostyme, sikkert en kommentar til den nye låta Kongen av Lier. Men selve rosinen i pølsa kommer under konserten med Black Debbath hvor Egil skal sette et rekordforsøk ved å prøve å male et maleri mens han spiller Til hælvete med Munchmuseet. Dette blir ekstra imponerende med tanke på at n’ Egil aldri har malt et eneste maleri før og at han var veldig lite talent i den retning og svært dårlig simultankapasitet. Maleriet vil bli auksjonert bort til inntekt for et ikke-veldedig formål.

Legg igjen en kommentar

01. april 2016

Mystisk mangel på potteøkning etter lansering av fengende sædsang

Alle elsker min sæd, cover

Forskerne klør seg i hodet etter at det ikke har kommet en eneste ny abonnent på spillelista Kvart Potte etter lanseringen av De sørgelige restenes knallsterke låt Alle elsker min sæd tidligere i dag. Alle forhåndsprognoser tydet på at denne fantastiske festpillen av ei låt skulle skyte abonnenttallene i været og bidra til en eksplosiv økning av lyttere på lista. Låta er jo så fengende og fin at det halve hadde vært mer enn nok, så det er jo ikke det det står på i det hele tatt. Nei, her må det være det omvendte belønningssystemet i folkefinansieringen av kassetten som slår tilbake. Folk nekter simpelthen å høre på låta i digitale tjenester i frykt for at den ikke skal bli med på kassettutgaven. Det er forståelig og dermed var den saken klar. God aprilsdag forresten!  Høna er blitt utryddet og Janes Addiction blir ny formann i Norsk idrettsforbund. Det er tirsdag i dag, det er blitt oppfunnet en tidsmaskin, men de idiotene som lagde den reiste tilbake i tid og ødela alle tegningene så den ble ikke funnet opp allikevel. Har du sett sånt! Neida, de siste greiene var litt aprilsnarr for å trekke til seg ekstra lesere. God aprilsdag da, folkens! Har dere forresten hørt den om bakeren og de greiene der? Sees på Union i Drammen til en heidundrandes fest i morgen og DET er ingen aprilspøk!

Bilde 5

Legg igjen en kommentar

31. mars 2016

Hærlig hyllest til edel veske i Potta i morra! OBS. Dette er ingen 1. April spøk.

Tro det eller ei, men i morgen på selveste narredagen 1 april, gir endelig De sørgelige restene ut sin allerede klassiske partylåt «Alle elsker min sæd» på Duplexsamleren Kvart Potte. På Lørdag blir det mulig å se både bandet og låta fremført live på Union scene i Drammen. Løp og kjøp!

Alle elsker min sæd, cover

Årets partylåt er her! Look no further. Allerede en favoritt blant musikkanmeldere og forståsegpåere landet over. «Terningkast SEX», skriver magasinet for kåthet og glede, Cupido. «Rock blir ikke mere dampende het og erotisk enn detta», sier Rassbjørn Slettemark» i Rassekampen.

Klar for en kick-ass rockeslager som på groovy maner tar for seg kvaliteten på kroppens kanskje edleste væske, selve sæden? Klar for en skikkelig allsang-vennlig sommerlåt som hyller livet, ublygheten og det som jo gjerne kalles kroppens lettmajones, tissens diesel, gytja, rognsaus eller aqua de penis? Kjært barn har mange navn.

De sørgelige restene ble dannet i kjølvannet av Gartnerlosjens n’te oppløsning i 2011 og består av de som ikke ble ble offer for de beinharde utrenskningene i det som gjerne kalles tøyserockens kulturrevolusjon. De jobber ufortrødent videre med sin grunge-infiserte lettrock og kommer med denne singelen til endelig å få sitt gjennombrudd.

Legg igjen en kommentar

16. mars 2016

Duplex tar over Drammen 2. april

Den gedigne rockeklubben i Drammen, Union Scene feirer 20-årsjubileum i disse dager og skal ha en grandios festkonsert i sine egne lokaler 2. april. I den forbindelse har de hatt vett til å kalle inn enda eldre krefter til å underholde, nemlig et kremlag fra stallen til selveste Duplex Records.

kongenlierNY01

Bare Egil Band vender nok en gang tilbake til Union og benytter anledningen til å slippe låta Kongen av Lier, en morderballade om en fruktbonde som går berserk og kverker en av Dolly Dimples ansatte i avdelingen i Erik Børresens Allé. Den kommer allerede langfredag 25. mars og vil ikke bare puttes i Kvart Potte, den allerede myteomspunnede nye spillelista fra Duplex Records, men den vil også være første nye innlegg i Bare Egil Bands nye serie med fylkesvise samlinger. Den lenge lovede platen Büsker Dü har nå endt opp som en spilleliste med Bare Egils foreløpige sanger fra fylket, men det loves at den raskt skal fylles opp med nyere innspillinger av til dels helt akseptabel kvalitet. Det skal selvfølgelig også lages en splitter ny låt til konserten, men om den blir bra nok til å bli gitt ut er foreløpig et åpent spørsmål. Det som derimot er sikkert er at det i løpet av året vil rulles ut stadig flere fylkevise samlinger hvor sanger fra forskjellige deler av landet blir organisert etter geografisk tilhørighet i hver sin spilleliste med fra en til tre fylker per liste.

cover busker du

I tillegg vil Black Debbath gjøre en av sine sjeldne 2016-opptredener med i hvert fall en ny låt i bagasjen i Drammen 2. april. Men selveste rosinen i pølsa er selvfølgelig en sjelden konsert med De sørgelige restene. Og ikke nok med det; de slipper i forbindelse med denne konserten sitt magnus opus Alle elsker min sæd 1. april, en låt som kommer til å være på alles lepper i 2016, det kan vi slå fast allerede nå. Det er virkelig ingen aprilsnarr. Den fikk sin radiodebut på Kvegpels på Radio Nova 16. mars og podcasten av det programmet kan lastes ned noen uker til på en eller annen måte fra denne linken http://kvegpels.oddmundo.com/siste. Benytt anledningen til å bli en av de første som får høre dette udiskutable mesterverket! Dette blir en av de virkelig store låtene fra Kvart Potte og det er nok temmelig nær 100% sikkert at denne blir så populær at den ikke har nubbesjans til å få bli med på den folkefinansierte kassettutgaven av spillelista, for der er det som kjent bare de minst spilte låtene som får lov til å være med.

Legg igjen en kommentar

Meny