Hurra Torpedo
06. mai 2015

Hurra Torpedo har mottatt sjekk fra USA

Denne uken var det plutselig store nyheter i Hurra Torpedo leieren. I postkassen til Onkel Blå lå det en konvolutt fra USA og oppe i den var det en sjekk på svimlende 1,75 dollars. Dette var overskuddet etter 8 år med T-skjortesalg i uniten. Lykkelige over å endelig ha tjent noen penger ble de brave karer i Hurra enige om å møtes ved DNBs filial på Karl Johan for å heve beløpet. Her skulle det feires med både en og to kopper kaffe! IMG_5741 Vel inne på DNB skulle det vise seg at å få hevet en sjekk fra utlandet ikke var det enkleste man fyller dagen med. Her måtte det fylles ut et eget skjema for den slags, og køen var lang for å møte selve kundeveilederen som skulle føre oss trygt gjennom transaksjonsprosessen.IMG_5743 Endelig var det vår tur og mannsterke satte vi oss til bak kundebehandlerens bord. Snart skulle vi høre lyden av klingende mynt. Skuffelsen ble derfor stor da damen ikke annbefalte oss å heve sjekken, det ville desverre bare medføre økonomisk tap for oss. Gebyret for å heve sjekk fra utlandet var på langt over den summen som sto på sjekken. Men rett skal være rett. Vi hadde nå engang tjent disse penga, og da skal vi jaggu heve dem også, koste hva det koste vil. Den forfjamsede damen bak bordet innså etterhvert at vi var sikre i vår sak, og satt igang prosessen. Behandlingstid ca. 10 uker. Hurra for sjekk fra USA!

Legg igjen en kommentar

11. september 2014

Han derre Aslag kommer med barnebok.
IMG_5295
Kl. 15. På lørdag 13.09.14. Leser han høyt fra den nye boka «Lesekorpset og bokstavtyvene» på Eldorado. Vær en litteraturelsker og møt opp med juniorsene dine.

Legg igjen en kommentar

02. januar 2013

Nytt håp for et nytt Hurra Torpedo

Hurra Torpedo er dessverre oppløst og nedlagt av helsemessige årsaker, men det gir håp for framtiden å se at ungdommen har latt seg inspirere og står klare til å ta konseptet til nye musikalske høyder. Denne tiåringen fra der han kommer fra er allerede nesten bedre til å spille på hvitevarene sine enn Hurra Torpedo selv var, selv i sine glansdager. Det skal i sannhet bli spennende å følge utviklingen hans i årene som kommer. Vil han etterhvert også ta i bruk resten av settet, med dypfryser etc. slik som de store læremestrene? Tiden vil vise. I mellomtiden kan vi lære mer om denne barnestjernen i Dagbladet.

Ett svar til “Nytt håp for et nytt Hurra Torpedo”

  1. bøgvald sier:

    fantastisk!
    synd at dere ikke holder på lengre….
    få kontaktet denne gutten å få samlet vennene hans å lær de opp!

Legg igjen en kommentar

28. desember 2012

Total eclipse live I Brno


En av de siste konsertene til Hurra Torpedo var på et kjøpesenter i Brno i Tsjekkia 27/01/2012 under den store Europaturneen 2012. Det var faktisk en forbløffende vellykket affære. Hele turneen var jo en sammenhengende seiersrunde med utsolgte hus og ekstrakonserter i nær sagt alle østeuropeiske hovedsteder. Og et av høydepunktene var selvfølgelig den gamle svisken Total Eclipse of the Heart.

Legg igjen en kommentar

06. januar 2012

Den evige verdensturneen

De brave gutter i Hurra Torpedo sparker igjen liv i den evige verdensturneen. Her er stedene de skal besøke denne gang. Les mer »

Legg igjen en kommentar

Meny