Hurra Torpedo
30. september 2016

Kvart Pottes lanseringsturne mot slutten

https://youtu.be/RBHDegYZ5ww

Tusener har fulgt Lars Lønning på hans ferd over det amerikanske fastland for å promotere den nye samlekassetten fra Duplex Records, Kvart Potte. Det har vært en kamp mot klokka. Vi har ledd sammen med ham, grått, vært litt småkåte, irritable, kjedet oss og gått og lagt oss. Det har vært en reise som på mange måter er å sammenligne med livet selv. Det har vært uforutsigbart, men også tidvis veldig forutsigbart. Nå går det hele mot slutten og vi får endelig svaret på om dette har vært vellykket. Har den enorme satsningen kastet av seg for Duplex Records?

Legg igjen en kommentar

29. september 2016

Kvart Pottes lanseringsturne fortsetter

Dupli store lanseringsturne for kassetten Kvart Potte i USA fortsetter med Lars Lønning i spissen. Så langt har alt gått bra, men plutselig støter han på uoverskuelige problemer. Heldigvis klarer han å løse disse før han lager videoreportasje, så ingen trenger å bekymre seg unødvendig. Her har han kommet til Chicago, Illinois og han rapporterer om alt det spennende som skjer. Det er nesten som å være der selv, nærmest i 3D. Han forklarer det så virkelig at man ikke trenger reisehåndbok eller noe slikt for å oppleve denne fascinerende amerikanske storbyen med dens yrende folkeliv.

Legg igjen en kommentar

28. september 2016

Kvart Potte med bred internasjonal lansering

Dupli nye samlekassett Kvart Potte er nyss sendt ut til de som bestilte den eksklusive folkefinansierte utgaven. Nå står den internasjonale lanseringen av denne 30-årsjubileumskassetten for tur. Lars Lønning er sendt ut på oppdrag til Chicago, Illinois, USA for å lansere den på det knallharde amerikanske markedet. Her rapporterer han tilbake i en serie med fargerike reisebrev hvor det er mye å lære, selv for den mest innbarkede amerikakjenner. Evnen Lars har til å komme under huden på den jevne amerikaner i denne turbulente tiden for USA er formidabel. Og kanskje blir det også en dråpe romantikk?

Legg igjen en kommentar

22. september 2016

Aslag i dybdeprat med tegneserieidolene Flu Hartberg og Ronny Haugland på Preicast

Hør Aslag legge ut om albumrelease med både marOder og De sørgelige restene. Livet som kombinert skuespiller og musikant, samt mye mer, i dyptpløyende samtale med tegneserieidolene Flu Hartberg og Ronny Hauglands i deres nye podcast Preicast.

preicast

https://itunes.apple.com/no/podcast/episode-5-duplex-aslag-guttormsgaard/id1143438765?i=1000375608305&l=nb&mt=2

Legg igjen en kommentar

01. juli 2016

Siste låt i Potta! 5 dager igjen!

Nehez

I dag kom den aller siste låta i Duplex fenomenale jubileumsspilleliste Kvart Potte. Det ble Hurra Torpedo som fikk æren av å avslutte denne uovertrufne seiersrunden av musikalsk eksellense med en demoversjon av deres ungarske kjempehit Nehez kell erteni, en sang om at det er vanskelig å gjøre seg forstått på et fremmed språk når man bare har Google translate til å hjelpe seg.

Spillelista er nå full og vi skal nå bruke juli måned til å avgjøre hvilke av sangene som skal være med på den folkefinansierte kassettversjonen. Som kjent er det de minst spilte sangene som skal bli med på kassettversjonen som fortsatt kan bestilles i fem dager til fra New Jellys hjemmesider. Der finnes også en enda mer eksklusiv utgave med enda færre spor og dere har også muligheten til å bestille (en enda dyrere) uinnspilt kassett eller (aller dyrest) gi oss kassettspilleren din.

Vi har valgt juli måned for å gjøre utvelgelsen av låtene ettersom det tradisjonelt er en av de månedene det strømmes minst musikk og det derfor burde være enklest å finne ut hvilke sanger som er minst populære. Imidlertid har dere kanskje tatt vårt genialt konsept på for stor alvor. Det viser seg nemlig at folk nesten ikke hører på lista i det hele tatt, kanskje i et sleipt forsøk på å få oss til å ta med alle låtene på kassetten. Men den går ikke! Vi skal finne en måte å gjøre utvelgelsen på. Gi oss gjerne noen tips i den forbindelse! Men først og fremst: gjør en innsats! Lytt på Kvart Potte, og da fortrinnsvis de sangene du liker minst

Ett svar til “Siste låt i Potta! 5 dager igjen!”

  1. Tony sier:

    Vitsen er på dere, for eg har på tilfeldig sangval.

Legg igjen en kommentar

Meny