Thulsa Doom
10. juni 2022

DUPLEX SOMMER!

Sommeren 2022 blir i Duplexartistenes tegn og intet mindre enn 4 av våre folkekjære artister vil være på veien samtidig. Her blir det både barneshow, trubadurvirksomhet og tungrock i skjønn forening!

Legg igjen en kommentar

03. september 2021

Thulsa Doom er tilbake!

Gode gamle Thulsa Doom er tilbake med en ørliten smakebit på det nye albumet som kommer på Drabant Records i november. Plata kommer på vinyl, men ikke på CD og det blir en turne på nyåret. Det går an å følge Thulsa Doom en haug med steder. Instagram, Facebook og Spotify er vel de viktigste, men det finnes sikkert andre steder også hvis man bruker fantasien litt. Den nye låta er selvfølgelig på plass i spillelistene Duplex Nyeste og Duplex komplett sammen med bl.a. de to første singlene til Bare Egil og Aslag hentet fra den kommende plata Enda mer superpopulære som også kommer på Drabant i løpet av høsten.

Legg igjen en kommentar

28. august 2021

Lanseringsstrategier

Hvordan er det igjen? Når man slipper en ny låt og singel med et relativt ferskt band uten så mange følgere på sosiale medier og slikt, skal man da la det få fullt fokus på lanseringsdagen? Særlig hvis det er en plate som man er virkelig stolt av og som kommer snart på både CD og LP og som man er ute på en lang turne for å promotere?

La oss si at bandet er Bare Egil og Aslag og låta heter Bytte ting i ting. Er det kanskje lurt å sette alle kluter til på å lansere det? Eller er det kanskje lurt å stille opp for Klimabrølet med en splitter ny låt og video og slippe den på Youtube omtrent samtidig?

Og når man først er i gang, er det kanskje smart å slippe en låt og video i tillegg som blander seg inn i lønnskampen og krever en Hybridpensjon for fagbevegelsen Creo?

Kanskje man også burde fokusere på at man har en crowdfundingkampanje gående for en gammel plate som nå kan komme på CD for første gang? Og hvor det virkelig begynner å haste hvis den skal komme over kneika?

Og når man er i gang, er det vel også på sin plass å nevne at det bare er en uke til den første singelen fra Thulsa Doom på årevis kommer?

Og hva med å si noen ord om at Black Debbath spiller konsert i Skien 28. august? For det kan vel ikke være at alle disse tingene slår hverandre i hjel og lager et litt uklart fokus? Er det noen som har noen innspill på hvordan det er lurt å løse dette for å få mest mulig fokus på det som er viktigst. Spør for en venn.

Legg igjen en kommentar

09. juni 2020

Ukas album på stjernepose

Denne uka er «… and then take you ta a place where jars are kept» ukas album på NRK P13’s Stjernepose. Hver morgen klokka ni starter ny sending, hvor det hver dag spilles en ny låt fra albumet. Det vil også dukke opp masse nye og spennende fakta om albumet og sangene på det.

I går var det også 20 år siden Thulsa Dooms debut-EP She Fucks Me ble lansert og i den forbindelse slippes den i en ny remastret utgave som kan bestilles fra Big Dipper, som også står bak den store plateserien Big Dipper Sessions denne uka hvor bl.a. bassist Angelov tar sitt store oppgjør med DeLillos i en DeLillos-kritisk strømmekonsert som vil bli en eksklusiv dobbelt-LP

Legg igjen en kommentar

03. april 2019

Jars får klassikerbehandling

And then take you to a place where jars are kept kommer nymastret for vinyl og får klassikerbehandling på Classic Album Sundays.

Thulsa Doom har nettopp unnagjort en fantastisk fjorten dagers Europaturne sammen med Spidergawd og er i absolutt toppform foran konserten på Rockefeller neste fredag. De lover både ny musikk, låter som aldri har blitt spilt live før og et rikt utvalg av gamle klassikere, så dette blir virkelig en kveld for historiebøkene. Men innen den tid skal deres mesterverk fra 2003 And then take you to a place where jars are kept utsettes for den ultimate æren å analyseres på Classic Albums Sundays på Kulturhuset i Oslo på søndag. Dette er en ære som vanligvis bare blir de helt store albumene i rockehistorien til del, så det sier noe om statusen til dette mesterverket. I anledning dagen har plata blitt remastret for vinyl og den kommer i en splitter ny utgave som er i salg både på Kulturhuset på søndag og på Rockefeller neste fredag. Ellers kan den selvfølgelig bestilles fra gode gamle Big Dipper når den tid kommer.

Legg igjen en kommentar