Makeover og ny Porsche

Det har vært nok en begivenhetsrik dag for Bare Egil-bloggen. I dag var det gjensyn med hele Radio 1-redaksjonen fra 80-/90-tallet på P4. Det var en rørende seanse hvor gledestårene, latteren, røverhistoriene fra gamle dager og klemmene satt løst.

Dernest bar det rett opp til Nrk P2 for å være selskapsløve i programmet Radioselskapet. Der var det å svare på en lang rekke interessante spørsmål fra radiolytterne. Programmet kan du høre her.

NTB tok meg med på en fullstendig makeover som du kan lese om her og titte på her. Mens Aftenposten tok meg med for å titte på ny bil. Jeg mistenker at Schibsted-konsernet har spektakulære planer for gavebordet til den tilstundende 40-årsdagen, men jeg later som ingenting, for det skal nok være en overraskelse.

Jeg håper å få ferdig del 2 av sminkebloggen i løpet av kvelden, og i morgen blir jeg å høre på Nitimen på NRK P1 kl. 9.00 og i historiens nest siste Dr. Gongs Salong på Radio Tango mellom 17.00 og 18.00. Det blir nok en stor dag i bloggingens tjeneste!

Ett svar til “Makeover og ny Porsche”

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

25. januar Black Debbath
Sundreball, Ål Kjøp billett!

26. januar Black Debbath
Retro bar, Raufoss Kjøp billett!

1. februar Black Debbath
Gamlebyen kulturhus, Fredrikstad Kjøp billett!

2. februar Black Debbath
Rockefeller, Oslo Kjøp billett!

15. februar Black Debbath
Verket Scene, Moss Kjøp billett!

16. februar Black Debbath
Feelgood, Halden Kjøp billett!

28. februar Black Debbath
Blårock Cafe, Tromsø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter