Turnestart

Fredag 26. februar starter Bare Egil Bands store lanseringsturne på Blårock i Tromsø. Et sted som i tillegg til å servere landets beste burgere og spille utmerket musikk har vært åstedet for flere tidligere fantastiske Bare Egil Band-konserter. Dette lover godt og jeg gleder meg noe aldeles voldsomt.

Turneen vil bli fulgt tett her på bloggen. På denne runden er det tilbake til old school Bare Egil Band med kun n’ je sjæl med kassegitar etter at jeg de senere årene har turnert mye med mitt stadig mer utmerkete Ikke Bare Bare Egil Band Band. Særlig høstens runde var så spektakulært bra at lista har blitt lagt nærmest uanstendig høyt foran vinterens turne. Men jeg håper å slå knallhardt tilbake med konserter diktert av min nyutviklete settlistegenerator som produserer automatiske settlister for meg.

Jeg har formatert låtene mine etter mønster fra moderne radiotankegang i en a-liste, en b-liste, en c-liste og en d-liste ut fra hvilke sanger jeg helst vil spille. I d-lista ligger også en rekke oppgaver som kan dukke opp. Det kan være å skrive en sang om stedet jeg spiller på, en sang om ordføreren på stedet, å øve inn en spesiell coverlåt etc.

Dette gir hver konsert et individuelt preg og forhåpentligvis en egen nerve. Alle konsertene vil også bli spilt inn slik at eventuelle geniale øyeblikk vil bli bevart for ettertiden og sikkert gitt ut på plate eller blogg.

Allerede på første konsert vil det dukke opp en splitter ny coverlåt plukket ut av settlistegeneratoren. Den ville ha en tilfeldig låt fra P3s b-liste og terningen plukket ut Tik Tok av Ke$ha. Den har jeg laget en ganske så skrøten norsk oversettelse av som fikk sin delvise urpremiere på Radioselskapet i går.

Turneliste
26.02. Tromsø, Blå Rock
27.02. Gressvik, Odin
06.03. Oslo, John Dee
12.03. Ålesund, Vega Rock Bar
13.03. Sarpsborg, Rock 51
14.03. Trondheim, Familien
19.03. Kristiansand, På Hjørnet
20.03. Sandnes, Tribute
25.03. Halden, Bom Kræsj Bang – Feelgood
09.04. Horten, Scene 37
10.04. Larvik, På sporet
29.04 Bergen, Hulen
30.04. Skjerjehamn, Pakkhuset
09.07. Kongsberg, Kongsberg Jazzfestival
15.07. Flekkefjord, Fjellparkfestivalen
06.08. Åndalsnes, Raumarock
07.08. Årdal, Målrock

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

26. april marOder
Velferdsbygget, Hasselvika Kjøp billett!

3. mai marOder
Statsråden Bar, Bergen Kjøp billett!

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter