Bare Egil Blogg dag 0

I dag er jeg nærmest ekstatisk av forventning. Bare Egil Blogg entrer i dag en ny tidsalder. Fra nå av kommer alt til å bli annerledes. Publikum på På Hjørnet i Kristiansand i kveld og på Tribute i Sandnes i morgen kommer til å få høre den nye Bloggelåta, kjenningsmelodien og reklamesangen for denne bloggen, og når den finner veien ut hit på verdensveven kommer dette til å ta av! Jeg kan ikke røpe mer enn at denne sangen er så sterk, så fengende og så engasjerende at den kommer til generere en enorm interesse, ikke bare for Bareegilblogg.no, men for blogging generelt. Den kommer til å løfte hele bloggosfæren inn i mainstreamkulturen og gjøre det å blogge både mer stuereint og allment akseptert. Dette er en sang som kommer til å revolusjonere bruken av sosiale medier Mine damer, hold dere fast! Dette blir en vill ferd og vi stopper ikke før vi når toppen!

6 kommentarer til “Bare Egil Blogg dag 0”

  1. Tom Kr. sier:

    Dette er Bare Så Spennende!!!

  2. Alexander sier:

    Er det noen planer om å gi ut Bare Egil by episodene som ble vist på tv 2 for noen år tilbake?

  3. De er med som bonus-dvd på Sanger fra Bare Egil By, som fortsatt skal være å få tak i. Det er noen ganske få eksemplarer igjen i salg i platesjappene rundt forbi.

  4. Odin sier:

    Jeg og 3 andre i klassen min lagde musikkvideo av serviett og høne, tenkte kanskje du ville se den;P

    http://www.youtube.com/watch?v=vXB7oTTqLu8

  5. ameneon sier:

    Spennende, tror dette som blir det som gjør at folket blir hekta på blogger generelt og vi får høytlesning på hvert gatehjørne.

    Det som og blir spennende er om settlistegeneratorer plukker ut sangen Asfalt til Sandnes konserten. Som alle vet er Sandnes ikke bare sykkelbyen men og Asfalt byen. For å nevne i fleng har vi Gatemagasinet Asfalt (http://gatemagasinetasfalt.no/) og 18 treff på nettkatalogenno på søket «Asfalt Sandnes»

    Jeg kan og nevne at jeg ble ganske sjokkert over NRK artikelen «Grus vinner over Asfalt» http://blogg.nrk.no/byen/archives/2006/06/grus-vinner-over-asfalt.html
    Hvem skal forsvare Asfalten spør jeg meg om

  6. Kristiane sier:

    Bare Egil By var kjempe morro! Har prøvd å lett etter det på nettet uten hell, ikke engang på youtube 🙁

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

26. april marOder
Velferdsbygget, Hasselvika Kjøp billett!

3. mai marOder
Statsråden Bar, Bergen Kjøp billett!

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter