Bare Egil i fyr og flamme?

Mange av dere har lurt på hvorfor det nye albumet mitt heter Bare Egil Band i fyr og flamme. Det låter jo ikke slik, sier dere. Det høres jo heller litt halvdaft og uinspirert ut. Men nå skal dere høre her! Tittelen henspiller nemlig ikke på innholdet på plata, men på en artig episode fra i fjor vår. Vi spilte på Amandusprisutdelinge med Black Debbath da en gnist fra en pyrofontene antente håret mitt og jeg sto der bokstavelig talt i lys lue.

Jeg skjønte ikke hva som hendte med det samme, men når jeg så hvor skrekkslagne publikum var gikk det opp for meg at jeg var i skikkelig fyr og flamme. Da var det såpass kort tid igjen av låta at jeg ikke hadde noe annet valg enn å spille ferdig og slukke flammene med hånda etterpå.

VG hadde en liten artikkel om saken, men det er vel mer stas å se TV-opptaket fra NRK:

En annen artig nyhet fra VG finner du her.

2 svar til “Bare Egil i fyr og flamme?”

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

9. november Black Debbath
Glassmagasinet, Horten Kjøp billett!

10. november Black Debbath
Union Scene, Drammen Kjøp billett!

10. november Black Debbath
Union Scene - fri aldersgrense, Drammen Kjøp billett!

16. november Black Debbath
Gregers, Hamar Kjøp billett!

17. november Black Debbath
Byscenen - Få billetter!, Trondheim Kjøp billett!

23. november Black Debbath
Energimølla, Kongsberg Kjøp billett!

24. november Black Debbath
RIP - Utsolgt!, Porsgrunn Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Kvart potte

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter
Meny