Egil i dyp personlig krise

Egil snakker ut om sin dype personlige krise i et åpenhjertig intervju med Stabæk fotballs nettsider. Intervjuet går virkelig i dybden når det gjelder tilblivelsen av de tre Stabekk-sangene som avrunder Bare Egil Band siste plate I fyr og flamme, og kommer også inn på den dype følelsesmessige belastningen disse sangene har skapt for Egil. Det å lage og framføre sanger som har fått en så voldsom betydning for Stabekks lokalbefolkning og Stabæksupporterne for en som ikke kan fordra Stabæk oppleves som både vanskelig og sårt. Egil avslører også at han har måttet si farvel til alle gamle venner etter denne musikalske leflingen med fiendelaget, og han har derfor valgt å holde seg borte fra Telenor Arena under urframføringen av den nye videoen til Stabekk kino i kveld. Et annet poeng er at han spiller på Tribute i Sandnes og at det derfor blir litt komplisert logistikkmessig å være til stede.

.
Se det knallsterke intervjuet her.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

19. oktober Black Debbath
Ås, Ås Kjøp billett!

9. november Black Debbath
Glassmagasinet, Horten Kjøp billett!

10. november Black Debbath
Union Scene, Drammen Kjøp billett!

10. november Black Debbath
Union Scene - fri aldersgrense, Drammen Kjøp billett!

16. november Black Debbath
Gregers, Hamar Kjøp billett!

17. november Black Debbath
Byscenen - Få billetter!, Trondheim Kjøp billett!

23. november Black Debbath
Energimølla, Kongsberg Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Kvart potte

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter
Meny