Egil i dyp personlig krise

Egil snakker ut om sin dype personlige krise i et åpenhjertig intervju med Stabæk fotballs nettsider. Intervjuet går virkelig i dybden når det gjelder tilblivelsen av de tre Stabekk-sangene som avrunder Bare Egil Band siste plate I fyr og flamme, og kommer også inn på den dype følelsesmessige belastningen disse sangene har skapt for Egil. Det å lage og framføre sanger som har fått en så voldsom betydning for Stabekks lokalbefolkning og Stabæksupporterne for en som ikke kan fordra Stabæk oppleves som både vanskelig og sårt. Egil avslører også at han har måttet si farvel til alle gamle venner etter denne musikalske leflingen med fiendelaget, og han har derfor valgt å holde seg borte fra Telenor Arena under urframføringen av den nye videoen til Stabekk kino i kveld. Et annet poeng er at han spiller på Tribute i Sandnes og at det derfor blir litt komplisert logistikkmessig å være til stede.

.
Se det knallsterke intervjuet her.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

24. september Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow
Sinus, Bodø Kjøp billett!

6. oktober Black Debbath
Oktoberfest i Brønnøysund, Heliporten Arena, Brønnøysund Kjøp billett!

7. oktober Bare Egil Band
Grefsenkollen, Oslo Kjøp billett!

27. oktober Thulsa Doom
Garage, Bergen Kjøp billett!

28. oktober Thulsa Doom
Studentersamfunnet Folken, Stavanger Kjøp billett!

9. november Thulsa Doom
Martins Pub , Lillestrøm Kjøp billett!

10. november Thulsa Doom
Munkehaugen Scene, Arendal Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Kvart potte

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter
Meny