Stor bursdagsfeiring

I går var litt av en dag, folkens. Jeg blei 40 år og det ble feiret med brask, bram og brøyte. Tusen takk for alle bursdagshilsnene. Det var svært rørende og inspirerende å motta folkets hyllest. Nå er jeg klar for 40 år til med tullerock selv om det er tydelig at alderen min begynner å sette sine spor. I går var det nemlig en ung pike som avga plassen sin til meg på trikken. Det har aldri skjedd før. Jeg tok det forsåvidt med godt humør og det var godt å få hvile beina litt etter all festivitasen, men jeg håper ikke jeg skal fortsette å se så gammal ut.

Her feirer jeg bursdag nesten direkte på lufta på Radio Norge. from Bare Egil on Vimeo.

Nå håper jeg hyllesten fortsetter ved at alle engasjerer seg i bloggsangkonkurransen og sender inn gode bidrag! Og i morgen spiller jeg altså på Feelgood i Halden. Da får dere ta dere en tur, folkens!

3 svar til “Stor bursdagsfeiring”

  1. Snåta sier:

    Gratulerer med 40-årsdagen!

  2. Tullball du ble vel ikke 40! Jeg ser en sprek 20åring med mye skjegg! Du lyver!

    Gratulerer med 20-årsdagen Egil!

  3. Anders sier:

    Gratulerer med dagen som var Egil, jeg glemte å si det da jeg møtte deg i morges og fikk autografen din. Litt «starstruck» kan du si 😉

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

9. november Black Debbath
Glassmagasinet, Horten Kjøp billett!

10. november Black Debbath
Union Scene, Drammen Kjøp billett!

16. november Black Debbath
Gregers, Hamar Kjøp billett!

17. november Black Debbath
Byscenen, Trondheim Kjøp billett!

23. november Black Debbath
Energimølla, Kongsberg Kjøp billett!

24. november Black Debbath
RIP, Porsgrunn Kjøp billett!

29. november Black Debbath
Folken, Stavanger Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Kvart potte

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter
Meny