Trondheim på søndag

Som dere kanskje vet kommer jeg til Trondheim på søndag for å spille på Familien. Det blir en koselig kveld. Jeg gleder meg veldig til å se hvordan trønderne er å spille for på søndagskvelden. Det har jeg aldri prøvd før. Settlistegeneratoren har ikke egentlig gitt meg noen spesiell oppgave for kvelden, men jeg har på eget initiativ plukket fram en gammel sviske fra arkivet, en uutgitt liten sak som handler om nettopp Trondheim. Sangen heter Trondheim, bakernes by og det kan være mange gode grunner til at den aldri har funnet veien til noen plate.

Bare Egil har gjort sin research i Trondheim. from Bare Egil on Vimeo.

Hvis det var noen som gikk glipp av min innsats på NRK1s Førkveld i går, må de for all del også styrte til NRKs Nett-TV og se hele stasen her! Jeg spilte både Ta for deg nå og en gnistrende versjon av Tik Tok og jeg fikk prøve meg som programleder for mitt eget lille talkshow-segment i programmet.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

23. september Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow
Bakkenteigen Kulturhus, Borre Kjøp billett!

24. september Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow
Sinus, Bodø Kjøp billett!

6. oktober Black Debbath
Oktoberfest i Brønnøysund, Heliporten Arena, Brønnøysund Kjøp billett!

27. oktober Thulsa Doom
Garage, Bergen Kjøp billett!

28. oktober Thulsa Doom
Studentersamfunnet Folken, Stavanger Kjøp billett!

9. november Thulsa Doom
Martins Pub , Lillestrøm Kjøp billett!

10. november Thulsa Doom
Munkehaugen Scene, Arendal Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Kvart potte

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter
Meny