Trondheim på søndag

Som dere kanskje vet kommer jeg til Trondheim på søndag for å spille på Familien. Det blir en koselig kveld. Jeg gleder meg veldig til å se hvordan trønderne er å spille for på søndagskvelden. Det har jeg aldri prøvd før. Settlistegeneratoren har ikke egentlig gitt meg noen spesiell oppgave for kvelden, men jeg har på eget initiativ plukket fram en gammel sviske fra arkivet, en uutgitt liten sak som handler om nettopp Trondheim. Sangen heter Trondheim, bakernes by og det kan være mange gode grunner til at den aldri har funnet veien til noen plate.

Bare Egil har gjort sin research i Trondheim. from Bare Egil on Vimeo.

Hvis det var noen som gikk glipp av min innsats på NRK1s Førkveld i går, må de for all del også styrte til NRKs Nett-TV og se hele stasen her! Jeg spilte både Ta for deg nå og en gnistrende versjon av Tik Tok og jeg fikk prøve meg som programleder for mitt eget lille talkshow-segment i programmet.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

25. januar Black Debbath
Sundreball, Ål Kjøp billett!

26. januar Black Debbath
Retro bar, Raufoss Kjøp billett!

1. februar Black Debbath
Gamlebyen kulturhus, Fredrikstad Kjøp billett!

2. februar Black Debbath
Rockefeller, Oslo Kjøp billett!

15. februar Black Debbath
Verket Scene, Moss Kjøp billett!

16. februar Black Debbath
Feelgood, Halden Kjøp billett!

28. februar Black Debbath
Blårock Cafe, Tromsø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter