Egil blir TV2s nye sportsanker

Mange har klaget på TV2-sportens manglende kompetanse på fotballtekniske spørsmål. Det er jo tidvis latterlig å se deres håpløse inkompetente «eksperter» stotre og tulle seg bort på selv de enkleste spørsmål. Dette skal nå avhjelpes ved at TV2 har hyret inn selveste Bare Egil som ekspertkommentator. Mitt mandat blir å behandle i første rekke å ta for meg regelspissfindigheter rundt ting som innkast, dribling, sentring og kontring og forklare disse tingene på en god og forståelig måte. Dette er jo ting som jeg behandler inngående på plata Bare Egil Band i fyr og flamme, noe som tydeligvis har imponert den fjollete amatørgjengen på TV2 dypt. Det første resultatet av dette unike samarbeidet blir å se på TV2s sportsnyheter allerede i kveld i forbindelse med 21-nyhetene. Det andre (og siste) blir å se i forbindelse med fotballkampen på TV2 Zebra på mandag. På sikt vil det også bli mer og mer vanlig at Bare Egil Band lydsetter enkelte kamper og synger det som skjer.

Ett svar til “Egil blir TV2s nye sportsanker”

  1. Aril sier:

    AWESOME!!! 😀
    Glede me!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

9. november Black Debbath
Glassmagasinet, Horten Kjøp billett!

10. november Black Debbath
Union Scene, Drammen Kjøp billett!

10. november Black Debbath
Union Scene - fri aldersgrense, Drammen Kjøp billett!

16. november Black Debbath
Gregers, Hamar Kjøp billett!

17. november Black Debbath
Byscenen - Få billetter!, Trondheim Kjøp billett!

23. november Black Debbath
Energimølla, Kongsberg Kjøp billett!

24. november Black Debbath
RIP - Utsolgt!, Porsgrunn Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Kvart potte

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter
Meny