Feir bursdag på blogg!

I en verden hvor det blir stadig vanskeligere å livnære seg som artist på gamlemåten ved å selge plater med musikk som folk vil høre på, er det blitt en nødvendighet å utforske alternative måter å skape inntjening på artistvirksomheten sin på. Jeg har jo funnet nøkkelen til en innbringende karriere på moderne vis gjennom denne bloggen. Riktignok tjener jeg ikke noe penger på bloggingen ennå, men jeg får tilsendt stort sett alt jeg trenger for å leve gratis som vareprøver fra all verdens produsenter som vil at jeg skal fronte produktene deres her på bloggen, og selv om jeg må holde igjen en tredjedel av det jeg får til skatt blir det allikevel rikelig igjen.

Men også bloggingen kan jo være en tidsbegrenset greie. Jeg tar ingenting for gitt og derfor har jeg nå valgt å utforske et nytt forretningsområde, bursdagsmarkedet. I dag lanserer tjenesten Bursdagsfeiring på Blogg. Mot et lite gebyr og en prosentdel av gavene kan man nå feire bursdagen sin her på bloggen slik at alle kan være med og se. De første bursdagsbarna har allerede meldt sin interesse og her kan man se den aller første feiringen.

Ett svar til “Feir bursdag på blogg!”

  1. Nå kommer det til å bli muslimsk boikott av bloggen, noe som vil si at du mister potensielle 1,5 mrd bloggkunder. Bare se hvilke bilder du sprer på bloggen.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

21. juni Bare Egil Band
Skuret, Trondheim Kjøp billett!

21. juni Ikke Bare Bare Egil Band Band
Skuret, Trondheim Kjøp billett!

22. juni Black Debbath
Tons of rock, Halden Kjøp billett!

20. juli Thulsa Doom
Malakoff, Nordfjordeid Kjøp billett!

21. juli Thulsa Doom
Fjellparkfestivalen, Flekkefjord Kjøp billett!

4. august Thulsa Doom
Audunbakken, Disenå Kjøp billett!

9. november Black Debbath
Glassmagasinet, Horten Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Kvart potte

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter
Meny