Stor hjemme hos-reportasje i Dagbladet


Beklager at det har vært litt stille på bloggfronten de siste dagene. Jeg ble nok litt knuget av prestasjonsangst etter å ha sett Den perfekte blogg. Det var øyeblikk jeg ikke visste om det var noe vits i å fortsette med bloggingen når det fantes slike mesterblogger der ute. Dessuten har jeg vært opptatt med å bli intervjuet til denne hjemme hos-reportasjen i Dagbladet. Her letter jeg virkelig på sløret og viser den usminkede sannheten om hvordan jeg har det hjemme. Jeg kommer også med det endelige svaret på gåten som har plaget folk fra Bare Egil Bands morgen: Heter jeg virkelig Egil på ordentlig? Det virker jo usannsynlig. Nå kan du finne svaret på dagbladet.no.

Siden sist har jeg spilt konsert både i Horten og Larvik. Horten-konserten på Scene 37 var en av de aller beste på hele turen mens Larvik-konserten dessverre nok var en av de svakere. Jeg er nok redd noe av årsaken ligger i at det serveres alkohol på Sporet i Larvik mens det er fri aldersgrense og alkoholfritt i Horten. Jeg liker ikke å være sur gammal gubbe og moralist, men du verden hvor hyggelig det er å spille for et publikum som er i stand til å høre etter! Jeg skal komme tilbake med settlister og annen spennende informasjon når jeg får hørt gjennom konsertene.

Jeg har også fått disse fine bildene fra konserten på På hjørnet i Kristiansand. Bildene er tatt av Rune Håverstad. Stor takk til ham!

Og sist, men ikke minst: Bare Egils Coverband dukker opp på Caliban Sessions #4 på Garage i Oslo 7. mai. Her spiller også Black Debbath, Cumshots, El Cuero, Vom, Maroder, Mongo Ninja og flere andre så det skjønner dere vel at dere må være med på!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

6. april Bare Egil Band
Studio Spornes, Færvik Kjøp billett!

7. april Bare Egil Band
Ogna scene, Sirevåg Kjøp billett!

10. april Bare Egil Band
Naustet, Oslo Kjøp billett!

13. april Bare Egil Band
Hulen, Bergen Kjøp billett!

14. april Bare Egil Band
Biorama, Holmestrand Kjøp billett!

15. juni Thulsa Doom
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

22. juni Black Debbath
Tons of rock, Halden Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Kvart potte

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter
Meny