Egil tar over for Voe

Superbloggeren Voe gir seg og BareEgilBlogg gjenopptar skyhøy aktivitet i løpet av samme uke. Tilfeldighet? Neppe. Det er blitt et hull i bloggmarkedet og det vet jeg å utnytte meg av, grisk og utspekulert som jeg er.

Det alle spør seg nå er selvfølgelig: Ligger det urent spill bak? Har Bare Egil tusket til seg Voes superattraktive bloggerposisjon i bytte mot sin tilsvarende høye posisjon innen den synkende skuta platebransjen?

Vel, helt sant kan vel ikke det være. For jeg klamrer meg jo også fast i den bransjen også med bl.a. denne ukes kritikerroste samleplate Duplex Records 25 – 25 låter, 25 år.

Så kan det være da? Er det hold i konspirasjonsteoriene om at jeg har truet denne vakre unge piken til å gi fra seg plassen til en halvgammal gubbe Eller er det noe annet som ligger bak?

Jeg overlater til dere bloggleserne å svare, for det har jeg hørt er et smart tricks for å skape aktivitet på bloggen.

3 kommentarer til “Egil tar over for Voe”

  1. Emaljepikene sier:

    Da har vi svaret. Du har brukt høsten til å legge inn anonyme kommentarer på Voes blogg, i stedet for å blogge selv. Det vi spør oss er: Er det slik at du vil ha henne for deg selv, og ikke er villig til å dele sminketipsene hennes med andre? Har vi gjort et godt eller dårlig bytte? Egil mot Voe? Kun tiden vil vise.

  2. Sofsen sier:

    Bare kjør på med OnePiece, og du er allerede i gamet!

  3. Jeg har intet annet å si enn, jeg er blodfan av Bare Egil!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

26. april marOder
Velferdsbygget, Hasselvika Kjøp billett!

3. mai marOder
Statsråden Bar, Bergen Kjøp billett!

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter