Pikante bilder på avveie!

Min strategi med skittkasting på andre blogger bærer frukter. Voe har allerede gitt seg, og nå vurderer også Tone Damlie Aaberge å legge opp! Snart står jeg alene igjen på bloggtoppen!

Men det er en hard jobb å hele tiden være våken og aktiv med negative kommentarer på andres blogger. Og det er tydeligvis heller ikke nok, for jeg er ikke en gang inne på lista ennå. Derfor publiserer jeg i dag noen bilder av svært privat karakter av to av artistnorges mest profilerte kjendiser i heftig aktivitet. Disse meget pikante bildene ble funnet backstage på Union Scene i Drammen forrige helg under Duplexfestivalen der. De to artistene det er snakk om skal av personvernshensy ikke navngis. De var tidligere et par, men har siden gått hver til sitt.


Som dere ser er bildene meget sterke og av særdeles privat karakter. Det kommer jo klart fram at han kisen virkelig er godt utstyrt, med mindre bildene er manipulert, noe jeg selvsagt betviler.

Siden jeg publiserer grisete backstage-bilder av andre artister, må jeg vel også
være raus nok til å dele av meg selv også. Her varmer jeg opp til den brillefine entreen til Bare Egil Band-konserten på Duplexfestivalen på Samfundet sist lørdag. Kanskje noe av det beste jeg har gjort som artist noensinne!

Forøvrig er det vel fortsatt gøy å titte på dette flotte portrettet av meg på Lørdagsrevyen.

Ett kommentar til “Pikante bilder på avveie!”

  1. Rapp sier:

    Tror du kunne tjent deg rik på å markedsføre truseinnlegg for menn, såkalte Bare Egil-bind!

    Mulighet til å få plass på gjestelista på lørdag? Er noe galt med billettservice, påstår at det er utsolgt og greier, hah! Det sku tatt seg ut!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

26. april marOder
Velferdsbygget, Hasselvika Kjøp billett!

3. mai marOder
Statsråden Bar, Bergen Kjøp billett!

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter