Siste helg med Duplexfestivalen


Fotograf: Jarle H. Moe

Nå nærmer siste mulighet til å få med seg Duplexfestivalen i denne omgang seg med stormskritt. Har du ikke billett til Rockefeller lørdag kan du nok glemme den sjansen, men det skal fortsatt være mulig å chartre en buss og ta seg en tur til Sørlandets perle kvelden før og se Jorun Lønning, MarOder, Bare Egil Band, Hurra Torpedo, Black Debbath og Gartnerlosjen der vi virkelig hører hjemme; på Kick i Kristiansand.

Heldigvis legges ikke hele Duplexskuta ned selv om festivalene snart er over. Bare Egil Band seiler i hvert fall videre med høyere aktivitet enn noensinne. I mars går vi i studio for å spille inn studiodelen av «Norge på kryss og tvers vol. 1». Følgende låter er klare:

Hva skal vi gjøre med Askim? (alternativ versjon)
Bjørn Tømmerdal
Bedritne Brummunddal
Sardinfabrikken i Holmestrand
John Dee
Særpingane taper aldri
Hvalfangstmuseet
Alle hjerters dag i Drammen
Sangen om Sande
Odd Reinsfelt

Mens disse er litt mer usikre:
Saugestad, Vibeke
Westfold
Trondheimstanga
Kom til Kongsberg
Hordaland
Lille Leif Johan Nevland sang
Steinkjer, kjære Steinkjer

I tillegg kommer det vel et par nye låter til i løpet av helga, selv om de sitter langt inne akkurat for øyeblikket. Så blir det jo et helt album med coverlåter som skal spilles inn live på en liten turne med Coverbandet 31. mars – 2. april i Tønsberg, Kongsberg og på Blå i Oslo (se konsertlista).

Dette fantastiske dobbeltalbumet slippes i midten av august og ledsages av en heidundrandes turne med et skreddersydd Norge på kryss og tvers-show. Under turneen skal det hver dag skrives en ny låt og øves inn en ny coverlåt på oppdrag fra arrangøren. Slik skal repertoaret gradvis byttes helt ut og et nytt album, «Norge på kryss og tvers vol. 2» skal spilles inn i løpet av turen og forhåpentligvis slippes før jul. Neste år blir det et nytt album med låter fra Radiofront og forhåpentligvis et volum 3 av Norge på kryss og tvers.

Ett kommentar til “Siste helg med Duplexfestivalen”

  1. Nefilim sier:

    Blir det DVD fra Duplexfestivalen 25? Jeg glemte ut store deler av hva jeg hadde deltatt på, så nå trenger jeg en hukommelsesboost i form av DVD.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter