Gammel perle – Reklamesang for Absolutt Ikke

Det første møtet med Bare Egil Band ble for mange denne lille snutten fra reklamebransjens priskåring Gullfisken i 1996. Jeg ble invitert til å spille på dette showet ca. en måned før plata Absolutt Ikke kom ut, og i god reklameånd tillot jeg meg å benytte anledningen til å framføre en reinspikka reklamesang for den kommende plata. Skamfølelse har aldri vært min sterkeste side, men jeg synes egentlig resultatet ble temmelig fortreffelig. Legg også merke til at jeg for anledningen hadde valgt å imitere programlederen Tarjeis skjegg og hårsveis. Kvaliteten på dette klippet er ikke akkurat all verden, men sånn blir det når man går gjennom gamle vhs-kassetter spilt inn dengang da på bedritent utstyr. Jeg kan ikke huske å ha sett noen bedre versjon, så da får det bli sånn. Låta finnes vel forøvrig med en litt annen tekst som b-spor på Sko/Krise-singelen sammen med kult-klassikeren Motkrise.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

9. november Black Debbath
Glassmagasinet, Horten Kjøp billett!

10. november Black Debbath
Union Scene, Drammen Kjøp billett!

16. november Black Debbath
Gregers, Hamar Kjøp billett!

17. november Black Debbath
Byscenen, Trondheim Kjøp billett!

23. november Black Debbath
Energimølla, Kongsberg Kjøp billett!

24. november Black Debbath
RIP, Porsgrunn Kjøp billett!

29. november Black Debbath
Folken, Stavanger Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Kvart potte

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter
Meny