Gammel perle – Reklamesang for Absolutt Ikke

Det første møtet med Bare Egil Band ble for mange denne lille snutten fra reklamebransjens priskåring Gullfisken i 1996. Jeg ble invitert til å spille på dette showet ca. en måned før plata Absolutt Ikke kom ut, og i god reklameånd tillot jeg meg å benytte anledningen til å framføre en reinspikka reklamesang for den kommende plata. Skamfølelse har aldri vært min sterkeste side, men jeg synes egentlig resultatet ble temmelig fortreffelig. Legg også merke til at jeg for anledningen hadde valgt å imitere programlederen Tarjeis skjegg og hårsveis. Kvaliteten på dette klippet er ikke akkurat all verden, men sånn blir det når man går gjennom gamle vhs-kassetter spilt inn dengang da på bedritent utstyr. Jeg kan ikke huske å ha sett noen bedre versjon, så da får det bli sånn. Låta finnes vel forøvrig med en litt annen tekst som b-spor på Sko/Krise-singelen sammen med kult-klassikeren Motkrise.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

21. juni Bare Egil Band
Skuret, Trondheim Kjøp billett!

21. juni Ikke Bare Bare Egil Band Band
Skuret, Trondheim Kjøp billett!

22. juni Black Debbath
Tons of rock, Halden Kjøp billett!

20. juli Thulsa Doom
Malakoff, Nordfjordeid Kjøp billett!

21. juli Thulsa Doom
Fjellparkfestivalen, Flekkefjord Kjøp billett!

4. august Thulsa Doom
Audunbakken, Disenå Kjøp billett!

9. november Black Debbath
Glassmagasinet, Horten Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Kvart potte

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter
Meny