Ny helg, nye låter

Søndag er jo Radiofront-dag og i dag var temaet Jeg er sulten. Jeg var i tungrockmodus i dag og lagde en helt ok låt til temaet. Jeg er ikke 100% sikker på at vi har å gjøre med en framtidig klassiker, men den har jo et temmelig frekt riff og fengende refreng. Dette er ikke akkurat innholdsmessig det sterkeste jeg har levert, men det er det jo få ting som er (heldigvis – ellers hadde det jo blitt kjedelig). Sangen er her spilt inn på et av mine nye bloggapparater. Dette er litt nytt for meg, men jeg håper det ble ok. Kanskje jeg med tid og stunder klarer å somle meg til å dokumentere samtlige Radiofront-låter på den måten? Det hadde vel vært noe! Skal vi ha håndsopprekning på den?

Fredag spilte jeg i et trivelig 50-årslag på Sukkerbiten i Oslo og skrev selvfølgelig i den anledning en utmerket fødselsdagssang til gebursdagsbarnet Rebekka. Siden det ville være litt urettferdig overfor dere, min kjære blogglesere å blogge om en sang dere aldri vil få anledning til å høre, har jeg også spilt inn den på et av mine nye bloggapparater.

Avslutningsvis kan jeg nevne at det er en og annen stor nyhet i vente på Bare Egil-fronten. Den nye plata Norge på kryss og tvers volum 1 nærmer seg med stormskritt og i forbindelse med håper jeg å kunne glede det norske folk på både den ene og andre måte. Følg med på bareegilblogg, folkens. Du får kanskje ikke nyhetene først her, men du får dem her også – i hvert fall hvis de dreier seg om Bare Egil Band, og det gjør jo de nyhetene det er verdt å få med seg, synes jeg!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

18. januar Black Debbath
Terminalen, Ålesund Kjøp billett!

19. januar Black Debbath
Felix, Lillehammer Kjøp billett!

25. januar Black Debbath
Sundreball, Ål Kjøp billett!

26. januar Black Debbath
Retro bar, Raufoss Kjøp billett!

1. februar Black Debbath
Gamlebyen kulturhus, Fredrikstad Kjøp billett!

2. februar Black Debbath
Rockefeller, Oslo Kjøp billett!

15. februar Black Debbath
Verket Scene, Moss Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter