Skal du se Kong Curling?

Du skal kanskje se den nye stjernespekkede norske komedien Kong Curling i helgen? I så fall er det et par ting du kanskje bør vite hvis du ikke vil bli veldig forvirret.
Foto: http://elverumfhs.no/2010/09/30/videoproduksjon-valgfag-pa-glattisen/
De fleste av dere; i hvert fall de som har litt peiling på film; vil nok stusse over at den aller dypeste, mest spennende og best utbygde karakteren er såpass lite med i selve filmen. «Hva er det for et besynderlig kunstnerisk valg?» vil dere nok tenke. Jo, det virker kanskje litt snurrig på overflaten, men det ligger faktisk en dypere tanke bak. Kong Curling er nemlig ikke å betrakte som en selvstendig film. Den er mer en forløper, eller såkalt prequel til Kong Curling 2 – Dommeren Dømmer. Ja, handlingen i Kong Curling utspiller seg faktisk noen år før Kong Curling 2 og er mest å betrakte som en bakgrunnshistorie for denne. Man skal bli nysgjerrig på denne enigmatiske dommerkarakteren og undre seg over hvordan det går med ham senere, og dermed berede grunnen for oppfølgerens gigantiske suksess.
Følg med her på bloggen for oppdateringer om filmen, utdrag fra manus, casting osv. Jeg kan vel allerede røpe at Tommy Steine skal spille Atle Antonsen i toeren!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

15. juni Thulsa Doom
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

21. juni Bare Egil Band
Skuret, Trondheim Kjøp billett!

21. juni Ikke Bare Bare Egil Band Band
Skuret, Trondheim Kjøp billett!

22. juni Black Debbath
Tons of rock, Halden Kjøp billett!

20. juli Thulsa Doom
Malakoff, Nordfjordeid Kjøp billett!

21. juli Thulsa Doom
Fjellparkfestivalen, Flekkefjord Kjøp billett!

4. august Thulsa Doom
Audunbakken, Disenå Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Kvart potte

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter
Meny