Egil anbefaler seg selv del 1

Jaså? Du har just oppdaget Bare Egil Band og hans fantastiske musikk gjennom den briljante TV-serien som går hver tirsdag på NRK1? Og du har blitt nysgjerrig på denne enestående artistens musikk? Ja, du ønsker å fordype deg i hans forskrudde univers, men vet ikke riktig hvor du skal begynne? Vel, du har kommet til rett sted. Her på bloggen setter vi oss nemlig fore å gi akkurat de opplysingene DU trenger for å navigere i dette villnisset av band, konsepter, plater og låter. Og hvem er vel bedre til å guide dere gjennom dette kaoset enn n’ je sjøl, nemlig Bare Egil (meg). Et fornuftig sted å starte er selvfølgelig den splitter nye plata Norge på kryss og tvers volum 2. Denne finner du f.eks. på Wimp, Spotify, Platekompaniet eller Itunes. Dette er jo en plate som er ekstra aktuell på mange måter ettersom den både inneholder mange av de lokale låtene fra TV-serien og dessuten nye versjoner av noen av de største gamle Bare Egil Band-hitsene fra tidligere. Et neste skritt vil kanskje være å se på de andre bandene Egil (altså jeg) har spilt i. En enkel måte kan være å se på samleplaten fra Duplex Records, Duplex 25 (Wimp, Spotify eller Platekompaniet). Hvis dette blir i meste laget kan man ta en titt på den splitter nye spillelista Bare Egil for nybegynnere på Wimp. Og folkens; glem for guds skyld ikke at gode gamle Hurra Torpedo åpner sin Europaturné på Rockefeller 12. januar, mens Bare Egil Band spiller i Bergen, Tromsø og Oslo 9.-11. februar.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

15. juni Thulsa Doom
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

21. juni Bare Egil Band
Skuret, Trondheim Kjøp billett!

21. juni Ikke Bare Bare Egil Band Band
Skuret, Trondheim Kjøp billett!

22. juni Black Debbath
Tons of rock, Halden Kjøp billett!

20. juli Thulsa Doom
Malakoff, Nordfjordeid Kjøp billett!

21. juli Thulsa Doom
Fjellparkfestivalen, Flekkefjord Kjøp billett!

4. august Thulsa Doom
Audunbakken, Disenå Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Kvart potte

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter
Meny