Neida, jeg skal ikke forlate dere!

Jeg har fått vanvittig mange gråtkvalte henvendelser de siste dagene fra hengivne tilhengere som et bekymret for at jeg skal legge opp som soloartist. Men det skal jeg selvfølgelig ikke! Jeg prøver bare frenetisk å finne vinklinger som gjør det interessant for flest mulig å oppsøke mitt førjulsshow på John Dee i morgen. Det har vært en uendelighet av store Bare Egil-konserter i byen de siste årene, og med en tydelig fallende kunstnerisk kurve den siste tiden er det bare naturlig at folk vegrer seg for å komme nok en gang uten at jeg smører på med tabloidvennlige vinklinger.

Det som er saken, som folk muligens begynner å gå med seg, er at selveste Black Debbath har vendt tilbake. 11. januar kommer vårt nye mesterverk Nå får det faen meg være rock! Akademisk stoner-rock, og i den forbindelse ble jeg fullt opptatt med turnering med Debbath i hvert fall til over sommeren, forhåpentligvis en god del lenger. Derfor blir dette siste Oslo-konsert på en god stund, med mindre jeg får et riktig godt tilbud som passer inn i planene ellers.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

24. september Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow
Sinus, Bodø Kjøp billett!

6. oktober Black Debbath
Oktoberfest i Brønnøysund, Heliporten Arena, Brønnøysund Kjøp billett!

7. oktober Bare Egil Band
Grefsenkollen, Oslo Kjøp billett!

27. oktober Thulsa Doom
Garage, Bergen Kjøp billett!

28. oktober Thulsa Doom
Studentersamfunnet Folken, Stavanger Kjøp billett!

9. november Thulsa Doom
Martins Pub , Lillestrøm Kjøp billett!

10. november Thulsa Doom
Munkehaugen Scene, Arendal Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Kvart potte

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter
Meny