Rockens Amorphophallus titanum blomstrer igjen! Flames in concert!

Morn morn!

Vet du ikke hva en Amorphophallus titanum er for noe, sier du? Amorphophallus titanum er en av verdens største og mest illeluktende blomster, som blomstrer hvert tiende år eller så. Lukten minner om råttent kjøtt, overmoden frukt, og fersk avføring, og er så sterk at gartnere bruker gassmaske i nærheten av dem. Det latinske navnet betyr forøvrig «stor, deformert penis».Assosiasjonene til det veldig smått legendariske rockebandet Flames fra Oppsal er jo dermed sterke, da særlig pga. den sjeldne blomstringen. Flames hadde sin første konsert i Lille Gymsal på Oppsal skole i 1979. Deretter sto de på Sentrum scene i 1993, og nå spiller de på Verkstedet lørdag 30. oktober.

Mellom konsertene har bandet øvd kontinuerlig for å finslipe sin egenartede sound. Denne kjennetegnes av at det skal høres ut som de fleste medlemmene er rekruttert i løpet av de to siste månedene, og at de knapt nok har hatt tid til å øve sammen. Dessuten prøver han som synger å skape illusjonen av at han egentlig burde spilt gitar, og bare stepper inn for den egentlige vokalisten, som ikke hadde tid til å være med denne gangen.

Ifølge bransjefolk er de nå svært nære perfeksjonering av dette uttrykket.

Verkstedet finner du i Hausmannsgate, rett ved siden av Cafe Sara, på hjørnet av Torggata og Hausmanssgate.

Start ca kl. 22. Support: Begjær. Alle står på gjesteliste! Velkommen!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

9. november Black Debbath
Glassmagasinet, Horten Kjøp billett!

10. november Black Debbath
Union Scene, Drammen Kjøp billett!

10. november Black Debbath
Union Scene - fri aldersgrense, Drammen Kjøp billett!

16. november Black Debbath
Gregers, Hamar Kjøp billett!

17. november Black Debbath
Byscenen - Få billetter!, Trondheim Kjøp billett!

23. november Black Debbath
Energimølla, Kongsberg Kjøp billett!

24. november Black Debbath
RIP - Utsolgt!, Porsgrunn Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Kvart potte

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter
Meny