Duplexfestivalen ∞

Duplexfestivalen ∞ går av stabelen på Betong i Oslo 22. og 23. oktober.

«Dette blir den siste Duplexfestivalen noensinne,» sier en talsmann for festivalen. «Etter å ha gjennomført nærmere hundre festivaler gjennom årenes løp er vi ikke bare dødsslitne, grinete og ganske drittlei, men vi har også gått tomme for tall til å nummerere festivalene med. Etter å ha utnyttet hele nummerrekka fra 93 til 100 til bristepunktet var det simpelthen ingen siffer igjen å ta av. Nødløsningen ble å gjøre dette til Duplexfestivalen Uendelig, noe som ikke bare gir festivalen en særegen pondus og tyngde, men som også indikerer at den aldri egentlig vil bli avsluttet. Dermed vil vi ha ryggen fri hvis vi mot formodning en gang i framtiden får lyst til å arrangere flere festivaler, ettersom de i prinsippet kun vil være en forlengelse av denne foregående, og som sådan vil de verken trenge eget nummer, nærmere annonsering eller annen rettferdiggjøring.»

Programmet er ikke klart, men temaet vil være «Numismatikk i et nytt årtusen» og følgende artister er allerede bekreftet: Cumshots, Black Debbath, Honduras, L.Y.D. og egentlig også alle de andre bandene som skal spille. Men ettersom alle andre festivaler slipper sitt program i form av små drypp på hjemmesidene sine, vil ikke vi være dårligere.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

25. august Black Debbath
Sandvika Rock Fest, Sandvika Kjøp billett!

3. september Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow
Asker Kulturhus, Asker Kjøp billett!

8. september Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow
Randaberg Kulturscene, Rogaland Kjøp billett!

9. september Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow
Union Scene, Drammen Kjøp billett!

10. september Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow
BUD - Barnas Ultima-dag Sentralen, Oslo Kjøp billett!

15. september Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow
Nøtterøy Kulturhus, Nøtterøy Kjøp billett!

16. september Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow
Rådhusteatret, Ski Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Kvart potte

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter
Meny