Black Debbath tar saken for deg i ditt eget lokalmiljø!

Er du trøtt av at ingen hører på deg? Er du lei av at dine fanesaker blir ignorert? Nå kommer den femte statsmakt, Black Debbath, til ditt vesle bedrøvelige drittsted for å påvirke lokalpolitikken der direkte. Og vi ønsker dine innspill til hvilke saker som er viktige i ditt nærmiljø.

Har du en lokal fanesak? Kanskje en nabo du misliker? Et tre du vil ha fjernet? Er ikke rutetidene på bussen etter ditt velbefinnende? Black Debbath tar saken. Mener du at den kommunale saksgangen er for langsom? Debbath setter søkelyset på det. Uansett hvor liten saken din er, uansett hvor opplagt det er for alle at du har feil, Debbath legger fram ditt syn under et av våre tallrike folkemøter rundt i landet den kommende tiden.

Gå inn på konsertlista og se når vi kommer til din hjemplass og send så en melding til bandet med en kort redegjørelse for hva du ønsker å oppnå og hvor du bor. Du kan sende meldingen på Twitter til @BlackDebbath, som en melding til oss på vår Facebookside eller gjennom en kommentar til dette innlegget.

Ett svar til “Black Debbath tar saken for deg i ditt eget lokalmiljø!”

  1. Tom Erik Johansen sier:

    Hei. Vi i Hamar trenger hjelp til å igjen få muligheten til å få tatt oss en øl på serveringsstedene etter kl 01:30! Det hadde vært fint om BD kunne komme med en høringsuttalese til «Komité for Velferd» i Hamar Kommune om å revurdere sin innstilling om å beholde dagens føkkings latterlige skjenketider. Det eneste disse skjenketidene fører til er lekkasjer av tørstinger til f.eks Brummunddal og Elverum.

    http://www.hamar.kommune.no/getfile.php/Bilder/Hamar/Artikkelbilder/Organisasjonen/R%C3%A5dmann%20og%20staber/H%C3%B8ring2012%20alkohol.pdf

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

15. juni Thulsa Doom
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

21. juni Bare Egil Band
Skuret, Trondheim Kjøp billett!

21. juni Ikke Bare Bare Egil Band Band
Skuret, Trondheim Kjøp billett!

22. juni Black Debbath
Tons of rock, Halden Kjøp billett!

20. juli Thulsa Doom
Malakoff, Nordfjordeid Kjøp billett!

21. juli Thulsa Doom
Fjellparkfestivalen, Flekkefjord Kjøp billett!

4. august Thulsa Doom
Audunbakken, Disenå Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Kvart potte

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter
Meny