Black Debbaths folkemøte på litteraturhuset gikk ikke ubemerket forbi

Dagbladet var ekstremt til stede da Black Debbath lanserte sitt nye album «Nå får det faen meg være rock! Akademisk stonerrock» med et fullstappet folkemøte på Litteraturhuset sist onsdag. Plata er foreløpig kun ute psykisk på tjenester som Wimp, Spotify, Platekompaniet og Itunes, men den kommer fysisk førstkommende fredag i form av en gammeldags CD-plate. På mer moderne dobbel vinylplate kommer den 25. januar i forbindelse med konserten på Rockefeller sammen med Audrey Horne og svenske Truckfighters.

Som sagt var dekningen i Dagbladet mer enn vanlig god. Først offentliggjorde de denne saken, dernest
presenterte de dette velformulerte innlegget, hvorpå de like godt publiserte innleggene til Knut Schreiner, Harald Eia, Distrikssjef i Mattilsynet, Nils Ole Astrup Baalsrud og Arild Hermstad i sin helhet i form av kronikker.

Og hvis noen fortsatt ikke skulle ha fått med seg at Black Debbath var ute med nytt album, var bandets Lars Lønning og Egil Hegerberg for sikkerhets skyld gjester i fredagens Nytt på nytt.

Og siden mange fortsatt hardnakket nekter å tro at vårt engasjement for Ekebergskauen er ekte og uironisk presenterer vi her en som sier det vi mener på en litt annen måte.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

26. april marOder
Velferdsbygget, Hasselvika Kjøp billett!

3. mai marOder
Statsråden Bar, Bergen Kjøp billett!

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter