Store nyheter hver dag

_MST1588Vi gleder over at Metal Hammer har gitt oss ni av ti for Nå får det faen meg være rock! Akademisk stoner-rock. I går gjorde vi stor suksess i sesongåpningen av det eminente programmet Trygdekontoret med vår tolkning av I Walked with a Wham-pire. Mange har kontaktet med oss med begeistring over vår endelige bekreftelse av at et av åttitallets største gutteband egentlig var et okkult fenomen basert på lefling med blodsugende, mørke krefter. Hele programmet om åndenes avmakt kan man se her. Det er en meget spesiell seanse med to representanter fra Åndenes Makt på TVNorge, en frikirkelig pastor som viste seg å være veldig glad i Roky Erickson og en mildest talt kuriøs naturvitenskapelig forklaring på åndelige fenomener basert på moderne strengteori. Lite visste vi at det kunne være en åndspenn inne i den reelle pennen og at den kunne få pennen til å fly av gårde. Men nå vet vi det! Vi har forresten vår egen strengeteori: At det er lurt å skifte strenger før hver tredje spillejobb, og at man bør ha en reservegitar i bakhånd hvis en streng plutselig ryker.
536966_395423070552607_45168635_n
Ellers renner det på med spillejobber, både store og små. Mandag 4. februar spiller vi en intim signeringskonsert i platebutikken Big Dipper i Oslo. 23. mars er vi hovedheadliner på den store Rock mot rus-festivalen på Andøya. De som tar inn Sveriges Radio P4 Värmland kan høre et direkteintervju med oss mellom 17.00 og 17.30 på fredag i forbindelse med konserten på Glada ankan i Karlstad samme kveld. På lørdag besøker vi Energimølla på Kongsberg, og 27. april er det selvfølgelig pliktoppmøte på ekstrakonserten på Rockefeller. Husk hvordan det gikk sist! Sikre deg billett nå så slipper du å stå utenfor og gråte igjen! Glem forresten ikke å like oss på Facebook og følge oss på Twitter!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

9. november Black Debbath
Glassmagasinet, Horten Kjøp billett!

10. november Black Debbath
Union Scene, Drammen Kjøp billett!

10. november Black Debbath
Union Scene - fri aldersgrense, Drammen Kjøp billett!

16. november Black Debbath
Gregers, Hamar Kjøp billett!

17. november Black Debbath
Byscenen - Få billetter!, Trondheim Kjøp billett!

23. november Black Debbath
Energimølla, Kongsberg Kjøp billett!

24. november Black Debbath
RIP - Utsolgt!, Porsgrunn Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Kvart potte

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter
Meny