Nå står Hamar for tur!

foto: Ola Matsson

Vi gjorde rent bord på Trysilfestivalen i helga med et fantastisk humørfylt og sprudlende politisk rockeshow spesielt tilpasset det lokale lynnet og brennaktuelle problemstillinger fra bygda. Takket være internettdugnaden via blogg, facebook, twitter og vår nye digitale forslagskasse forslagskasse@blackdebbath.no fikk vi inn en uendelighet av viktige temaer vi kunne adressere fra scenen og ta opp til debatt. Hovedproblemstillingen for kvelden var selvfølgelig det store spørsmålet «Trenger vi Trysil?», og der ble svaret et rungende Nei fra panelet.

Nå på torsdag står Hamar Music Festival for tur og nå er det viktig at også Hamarfolk er seg sitt ansvar bevisst og gir oss innspill til lokale saker som opptar dem slik at konserten på Gregers framstår som mest mulig relevant for lokalbefolkningen. Send inn dine lokale fanesaker fra Hamar via Twitter med hashtag #forslagskasse, til vår digitale forslagskasse, på facebook eller som kommentar i denne bloggposten. Alle innlegg blir seriøst og diskret behandlet, og alt blir selvsagt gjennomlest av FBI og NSA for å passe på at det ikke truer rikets sikkerhet.

Forøvrig melder Aftenposten i et sjokkintervju at Ozzy ikke kjenner til Black Debbath! Da kan man lure litt på hva han holder på med!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

21. juni Bare Egil Band
Skuret, Trondheim Kjøp billett!

21. juni Ikke Bare Bare Egil Band Band
Skuret, Trondheim Kjøp billett!

22. juni Black Debbath
Tons of rock, Halden Kjøp billett!

20. juli Thulsa Doom
Malakoff, Nordfjordeid Kjøp billett!

21. juli Thulsa Doom
Fjellparkfestivalen, Flekkefjord Kjøp billett!

4. august Thulsa Doom
Audunbakken, Disenå Kjøp billett!

9. november Black Debbath
Glassmagasinet, Horten Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Kvart potte

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter
Meny