Sommerhilsen fra Bare Egil Band

Det har vært en storslagen og travel uke for oss i Bare Egil Band midt i denne deilige sommeren. Som Aftenposten meldte i dag skal jeg til neste år debutere på teaterscenen i Akershus teaters nyskrevne stykke Nasjonen. Dette er et stykke som er spesialbestilt i forbindelse med grunnlovsjubileet, men det blir på ingen måte et tradisjonelt norsk historisk spel. Jeg sier at jeg skal debutere på teaterscenen, men jeg har jo vært med i noen uavhengige oppsetninger før.

Egil-og-Jan

Her er jeg sammen med min gode venn Jan Sælid som jeg spilte med i hans Han i trappa og min egen Nissens Latter i et kollektiv på Nordstrand tidlig på nittitallet. Nå vil tilfeldighetenes finurlige verden det slik at han også faktisk er med i nevnte oppsetning av Nasjonen!

Rana blad

Festivalsommeren er også over oss. Forrige fredag gjorde Bare Egil Band sommerens eneste festivalopptreden på Trænafestivalen i Nordland. Det var en magisk opplevelse til tross for litt ugreit vær. Jeg var tross alt fornøyd med å ha gjennomført to sjøbad i litt under middels varmt vann. Jeg fikk også lagd to ypperlige Trænasanger. Den fineste av dem, Bygg bru til Træna ble sogar filmet av selveste NRK og sendt på Sommeråpent.

Rana Blad var til stede og mener bl.a. at jeg har en ålreit sangstemme. Det synes jeg faktisk er veldig hyggelig sagt. Nå til helga spiller jeg på Slottsfjell, Vinjerock og Malakoff med Black Debbath. Håper jeg ser mange av dere der.

Som om ikke dette var nok ting å drive med som jeg egentlig ikke kan debuterer jeg som Donaldforfatter i den utgaven som kommer til fredag. Dessverre må jeg allerede nå skynde meg å understreke at det er en godt under middels bra Donaldhistorie jeg har skrevet, men i likhet med å prøve meg på teaterscenen sa jeg ja fordi dette er gøye ting å ha på CVen. Det er det som er bra med å være kjendis; man kan tillate seg å si ja til oppgaver man egentlig ikke er kvalifisert til. Og ettersom jeg ikke er kjent for å være flink til det jeg egentlig driver med, er det ingen som kan forvente at jeg er flink til ting jeg ikke driver med.

Ett svar til “Sommerhilsen fra Bare Egil Band”

  1. Rolf-Arne sier:

    det var trivelig på Træna! så også at NRK mente du lagde «humoristiske» tekster.
    God sommer videre

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

16. november Black Debbath
Gregers, Hamar Kjøp billett!

17. november Black Debbath
Byscenen - Få billetter!, Trondheim Kjøp billett!

23. november Black Debbath
Energimølla, Kongsberg Kjøp billett!

24. november Black Debbath
RIP - Utsolgt!, Porsgrunn Kjøp billett!

24. november Black Debbath
RIP - fri aldersgrense, Porsgrunn Kjøp billett!

29. november Black Debbath
Folken, Stavanger Kjøp billett!

30. november Black Debbath
Hulen, Bergen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter
Meny