Flytt Bodø lenger sør

Det er enorm forventning og nysgjerrighet knyttet til hvilke sanger jeg har valgt å spille inn til den kommende plata Norge på kryss og tvers volum 3. Folk har gått helt av skaftet, og det er ikke så rart for det er et utmerket utvalg låter å velge mellom. Og det er klart at det skaper et voldsomt lokalt engasjement at sangene er spesialskrevet til hvert enkelt sted. Jeg har fått en så stor pågang fra forskjellige turistsjefer og markedsavdelinger at jeg har blitt nødt til å få meg hemmelig telefonnummer og bare henvise folk hit til bloggen. Og her vil det gå for seg framover! Med få ukers mellomrom vil jeg fortsette å kunngjøre hvilke låter jeg har spilt inn og fortelle litt om prosessen bak dem mens jeg stadig understreker at det fortsatt ikke er sikkert at alle låtene blir med på den endelige plata, selv om den blir uvanlig kort hvis de ikke blir med.

Foto: Daniel Seljebø

Foto: Daniel Seljebø

Denne gang kan jeg fortelle at Flytt Bodø lenger sør er blant de innspilte perlene. Noe som burde glede en del folk, for den er allerede en populær gjenganger både på konsert og internett. Det finnes bl.a. en prikkfri innspilling på Youtube fra en opptreden på P3 fra noen år tilbake.

Men heldigvis har det skjedd store ting i studio og den innspilte versjonen til plata er om mulig blitt enda fetere enn denne gamle akustiske versjonen fra radioen. Den har bl.a. fått en flott radioteaterinnpakning og jeg har utviklet en nydelig vibrato som løfter moduleringen til de store høyder.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

18. januar Black Debbath
Terminalen, Ålesund Kjøp billett!

19. januar Black Debbath
Felix, Lillehammer Kjøp billett!

25. januar Black Debbath
Sundreball, Ål Kjøp billett!

26. januar Black Debbath
Retro bar, Raufoss Kjøp billett!

1. februar Black Debbath
Gamlebyen kulturhus, Fredrikstad Kjøp billett!

2. februar Black Debbath
Rockefeller, Oslo Kjøp billett!

15. februar Black Debbath
Verket Scene, Moss Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter