Vokalarbeidet ferdig

Videoreportasje fra studioarbeidet laget av tre elever ved medialinja på Elvebakken

Da har n’ je vært i studio og avsluttet hovedvokalarbeidet på Norge på kryss og tvers volum 3. Det ble gjort unna på tre dager, noe som nok er rekordtid for denna karen (bortsett fra på plata «Jeg er helt rå» hvor all synging faktisk ble gjort samtidig som kompet). Sjøl er jeg grisefornøyd, noe som bare skulle mangle på dette stadiet i prosessen. Hvis jeg nå hadde tenkt at det var middelmådige greier, hadde det nok vært liten grunn til å tenke på en utgivelse. Og utgivelse skal det bli! Høsten 2014 hvis planen holder. Fjorten låter er spilt inn, inkludert allerede utgitte Nasjonen, som antageligvis ikke blir med på selve plata. Den er litt utenfor konseptet som jo som vanlig dreier seg om sanger som jeg har spesialkomponert til konserter rundt omkring i det ganske land. Forhåpentligvis klarer jeg å luke bort noen låter til før utgivelse sånn at jeg for en gangs skyld kan sitte igjen med en plate som bare inneholder gull. Å myrde mine elsklinger er ikke min sterkeste side historisk sett, men denne gangen skal jeg klare det. Særlig fordi jeg denne gang også vurderer en LP-utgivelse, noe som medfører at det blir plass til noe mindre musikk.

Reportasjen er laget av Kamilla Brandal, Andera Thiis-Evensen og Synne Ødegård.

 

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

6. april Bare Egil Band
Modum Kulturhus, Vikersund Kjøp billett!

22. april Bare Egil Band
Høvleriet, Haugesund Kjøp billett!

22. april marOder
Høvleriet, Haugesund Kjøp billett!

22. april Bare Egil Band
Høvleriet, Haugesund Kjøp billett!

6. mai Bare Egil Band
Bølgen, Larvik Kjøp billett!

11. juni Bare Egil Band
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

11. juni Black Debbath
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Kvart potte

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter
Meny