Heia Norge! Bare Egils fotballsanger volum 1

beb_fotball-01c

Som de skarpeste og de mest oppegående av dere sikkert har funnet ut, har Bare Egil Band samlet sine største og mest aktuelle fotballhits og laget tidenes fineste fotballplate i forbindelse med VM. Her er det sterke hymner og hyldester til Bøler, Sarpsborg, landslaget, Stabæk, Grorud og selvfølgelig Sogndal. Noe for enhver smak der altså!

Plata blir bare å finne i forgjengelige digitale medier som Wimp, Spotify og på Itunes. Og i førstnevntes blogg kan dere lese masse herlig bakgrunnsinformasjon om denne deilige samlingen fengende stubber. Grunnen til at plata ser dagens lys nå er at NRK pusset støv av de sangene jeg var med å lage til VM i fotball i 1994. De var med i programmet Best i verden som gikk på NRK1 sist søndag og som jeg dessverre glemte å tipse folk om, men som fortsatt kan sees på Nett-TV.

På plata finner man selvfølgelig også mine to glitrende Stabæk-låter Innkast til Stabæk og Stabekk Kino. Her kan dere omsider få se den offisielle videoen til Stabekk Kino, dessverre med litt dårligere lyd enn på plata. Dessuten er videoen bare nesten like dårlig som videoen til dens store forbilde, Vålenga Kjerke.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

19. oktober Black Debbath
Ås, Ås Kjøp billett!

9. november Black Debbath
Glassmagasinet, Horten Kjøp billett!

10. november Black Debbath
Union Scene, Drammen Kjøp billett!

10. november Black Debbath
Union Scene - fri aldersgrense, Drammen Kjøp billett!

16. november Black Debbath
Gregers, Hamar Kjøp billett!

17. november Black Debbath
Byscenen - Få billetter!, Trondheim Kjøp billett!

23. november Black Debbath
Energimølla, Kongsberg Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Kvart potte

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter
Meny