Bilder fra festivalsommeren så langt

Black Debbath er allerede godt i gang med festivalsommeren. Allerede for flere uker siden skapte vi nærmest opptøyer på Rjukan med vår spektakulære sykehusaksjon hvor vi samlet et godt knippe av bygdas fjongeste sykepleiere i en heidundrandes protest mot at de er nødt til å jobbe i en slik gudsforlatt, øde avkrok av landet.
10403987_10152478083696023_5435243899086918138_o

Dernest spilte vi med stor suksess på nystartete Tons of Rock i Halden sammen med Wasp, TNT, Thulsa Doom og alle de andre gamlekara. Anja Lindtner Grani Hagen tok noen veldig fine bilder fra dette deilige arrangementet som vi heldigvis fikk lov til å dele med dere.

black-debbath-28062014-25

Nå sist helg spilte vi på Gjendebufestivalen og Steinkjerfestivalen med vikartrommis Frank Nordeng Røe for første gang. Aslag var opptatt på annet hold og Ollis fikk lov til å rykke fram i gitarrekka hvor det ble det trippel V-kjør for alle penga. Bak trommene ble det doble basstrommer ut fra ville hælvete og det var stor stas. Per Ole Hagen fra artistpicturesblog.com tok nok en gang fine bilder.

Foto: Tine Larsen

Også på den meget intime festivalen på Gjendebu ble det tatt gode bilder. Det over rappa vi fra Facebooksiden til Tine Larsen og vår egen lysmann Joffe tok også <a href=»http://www.duplexrecords.no/?p=5155″>et sett med blinkskudd</a>. Neste tur ut blir Fjellparkfestivalen i Flekkefjord 18. juli sammen med Thulsa og Bare Egil Band og Tydal 19. juli. Begge ganger med vår vanlige besetning.

 

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

21. juni Bare Egil Band
Skuret, Trondheim Kjøp billett!

21. juni Ikke Bare Bare Egil Band Band
Skuret, Trondheim Kjøp billett!

22. juni Black Debbath
Tons of rock, Halden Kjøp billett!

20. juli Thulsa Doom
Malakoff, Nordfjordeid Kjøp billett!

21. juli Thulsa Doom
Fjellparkfestivalen, Flekkefjord Kjøp billett!

4. august Thulsa Doom
Audunbakken, Disenå Kjøp billett!

9. november Black Debbath
Glassmagasinet, Horten Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Kvart potte

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter
Meny