Norge på kryss og tvers vol. 3

saskatoon_horisont

Plata er ute og skaper begeistring i fjern og i nær. Wimps anmelder kaller den et lite mesterverk, mens Bergensavisen hyller hvordan låta Bergen, du er ei fitteby klarer å framheve at både Bergen og det kvinnelige kjønnsorgan er noe av det vakreste man har av den slags.

Inntil videre går det an å skaffe seg en supersjelden utgave av plata på Itunes. Ved en feil har nemlig Æ39, førstelåta blitt utelatt i førsteutgaven her. Dette kommer til å bli en godbit for samlere. (Forutsatt at ingen sleipinger kjøper plata seinere og simpelthen sletter Æ39. Men det ville jo være uetisk.) La dere heller ikke lure av Itunes til å motta Æ39 seinere. Det vil forringe verdien av dette sjeldne eksemplaret. Kjøp heller singelen separat!

CDen kommer til fredag. Den vil være tilgjengelig på signeringen på Apollon i Bergen på torsdag kl 15. Der vil det også bli mulig å sikre seg den supre boka med sangtekster illustrert av Ronny Haugeland.

Plata kan selvfølgelig også høres på Wimp og Spotify. Og boka kan du mase om i bokhandelen. Eller kjøpe på en av de herlige konsertene som kommer til et sted nær deg i løpet av den kommende måneden.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

26. april marOder
Velferdsbygget, Hasselvika Kjøp billett!

3. mai marOder
Statsråden Bar, Bergen Kjøp billett!

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter