Utrolig videokonkurranse

beb_Æ39_singel_09

En av de aller mest populære låtene fra mitt store Norge på kryss og tvers-prosjekt, trønderrockklassikeren Æ39 kommer som singel om et par dager. For å få et propert visuelt akkompagnement i form av en musikkvideo trenger jeg hjelp fra dere. Derfor utlyser jeg nå en stor videokonkurranse. Det er mange klasser du kan konkurrere i:

  • Film deg selv mens du gjør noe gøy på Æ39.
  • Lag en realistisk animasjon av veien med fete spesialeffekter.
  • Lag en informasjonsfilm med Æ39 som kulisse.
  • Kle deg ut som meg og gjør noe du tror jeg kunne funnet på å gjøre.
  • Lag en morsom film som passer til sangen.

Videoen skal være på idealtid og vinneren blir den som kommer nærmest tre minutter og femtiseks sekunder, uansett hvilken klasse du velger. Felles for alle klassene er at det ikke er noen premier utover at dette blir min offisielle musikkvideo, og at du dermed får en masse heder og ære. Vi er i snakk med Google og det er gode sjanser for at de kan tenke seg å legge ut videoen på selveste Youtube!!! Det er også verdt å merke seg at det erfaringsmessig er få som melder seg til slike konkurranser, så du har utrolig god sjanse til å vinne nesten uansett hva du lager!

Hvis du trenger å høre låta, kan du skru på God Morgen, Norge på TV2 i morgen (torsdag 21.) kl. 0830, for vi spiller den der!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

26. april marOder
Velferdsbygget, Hasselvika Kjøp billett!

3. mai marOder
Statsråden Bar, Bergen Kjøp billett!

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter