Universell Riffsynsing

univers_arbeid_2 kopi

Black Debbath vender 23. januar 2015 tilbake med vår sjuende plate ”Universell Riffsynsing”. Plata kan allerede forhåndsbestilles fra Platekompaniet med gratis frakt ved bruk av rabattkoden PK-DEBBATH. (Legg inn rabattkoden PK-DEBBATH i kassen (steg 1 i handlekurven) for å få rabatt.)

Anført av singelen ”Pensjonsballade” (en smektende duett med Bjørn Eidsvåg) og slugger’n ”Til hælvete med Munchmuseet!” presenterer vi en etterlengtet oppfølger til suksessalbumet ”Nå får det faen meg være rock! Akademisk stoner-rock” fra 2013. Den nye platen tar også for seg ernæringspolitikk, lønns- og fordelingspolitikk, trygghetspolitikk, m.m.

Bandet består som vanlig av Lars Lønning, Egil Hegerberg, Ole Petter Andreassen og Aslag Guttormsgaard, og vi videreutvikler på denne plata vår unike kombinasjon av seig, søttitallsinspirert tungrock og politisk engasjement med en gode dose humor.

Tidligere suksesser inkluderer ”Problemer innad i Høyre”, ”Den femte statsmakt”, ”Motorhedda Gabler”, ”Nei til runkesti på Ekeberg” og ”Bytt kjøkkenklut oftere”. For ikke å snakke om vår splitter nye Aktivitetsbok med rockequiz 2015, oppfølgerene til fjorårets superpopulære Rockequiz.

Denne gangen satser vi på å slå gjennom ut over Norges grenser, men vi nøyer oss ikke med et internasjonalt gjennombrudd. Jordkloden har blitt for liten for våre grandiose visjoner og blytunge rock. Vi setter kursen ut i verdensrommet for å legge hele galaksen for våre føtter. Først drar vi til Månen og Mars; deretter legger vi hele universet under oss med vår universelle riffsynsing.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

18. januar Black Debbath
Terminalen, Ålesund Kjøp billett!

19. januar Black Debbath
Felix, Lillehammer Kjøp billett!

25. januar Black Debbath
Sundreball, Ål Kjøp billett!

26. januar Black Debbath
Retro bar, Raufoss Kjøp billett!

1. februar Black Debbath
Gamlebyen kulturhus, Fredrikstad Kjøp billett!

2. februar Black Debbath
Rockefeller, Oslo Kjøp billett!

15. februar Black Debbath
Verket Scene, Moss Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter