Hjelp oss med lokale spørsmål til Hamar!

Black Debbath rocket Musikkflekken i Sandvika sist fredag. Foto: Christine Westpold

Black Debbath kommer til nok en gang til Sebs hotell på Hamar torsdag 5. februar i vårt aldri hvilende korstog for å øke intelligensen på Hedmarken. Som et ledd i en intern kvalitetskontroll vi er pålagt av Justervesenet pleier vi å stille publikum noen kontrollspørsmål mot slutten av konserten for å sjekke om intelligensen blant dem har hatt den ønskede økning. Disse spørsmålene er i all hovedsak hentet fra våre to populære quiz– og aktivitetsbøkerNo Comprendo press, men vi trenger stadig tilfang av nye spørsmål for å hindre juks og misbruk (og for å produsere materiale til neste bokverk). Derfor oppfordrer vi dere, våre kjære tilhengere til å komme med forslag til gode spørsmål til Hamarkonserten på torsdag; gjerne med lokalt og skråstrek eller musikalsk tilsnitt. Det beste forslaget vil bli honorert med to gratisbilletter til konserten på torsdag.

Forslag kan settes inn som kommentarer til denne bloggposten på blackdebbath.no, som kommentar eller melding på vår Facebookside, som tweet til @BlackDebbath på Twitter eller som mail til forslagskasse@blackdebbath.no.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

9. november Black Debbath
Glassmagasinet, Horten Kjøp billett!

10. november Black Debbath
Union Scene, Drammen Kjøp billett!

10. november Black Debbath
Union Scene - fri aldersgrense, Drammen Kjøp billett!

16. november Black Debbath
Gregers, Hamar Kjøp billett!

17. november Black Debbath
Byscenen - Få billetter!, Trondheim Kjøp billett!

23. november Black Debbath
Energimølla, Kongsberg Kjøp billett!

24. november Black Debbath
RIP - Utsolgt!, Porsgrunn Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Kvart potte

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter
Meny