Hjelp oss med lokale spørsmål til Hamar!

Black Debbath rocket Musikkflekken i Sandvika sist fredag. Foto: Christine Westpold

Black Debbath kommer til nok en gang til Sebs hotell på Hamar torsdag 5. februar i vårt aldri hvilende korstog for å øke intelligensen på Hedmarken. Som et ledd i en intern kvalitetskontroll vi er pålagt av Justervesenet pleier vi å stille publikum noen kontrollspørsmål mot slutten av konserten for å sjekke om intelligensen blant dem har hatt den ønskede økning. Disse spørsmålene er i all hovedsak hentet fra våre to populære quiz– og aktivitetsbøkerNo Comprendo press, men vi trenger stadig tilfang av nye spørsmål for å hindre juks og misbruk (og for å produsere materiale til neste bokverk). Derfor oppfordrer vi dere, våre kjære tilhengere til å komme med forslag til gode spørsmål til Hamarkonserten på torsdag; gjerne med lokalt og skråstrek eller musikalsk tilsnitt. Det beste forslaget vil bli honorert med to gratisbilletter til konserten på torsdag.

Forslag kan settes inn som kommentarer til denne bloggposten på blackdebbath.no, som kommentar eller melding på vår Facebookside, som tweet til @BlackDebbath på Twitter eller som mail til forslagskasse@blackdebbath.no.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

25. januar Black Debbath
Sundreball, Ål Kjøp billett!

26. januar Black Debbath
Retro bar, Raufoss Kjøp billett!

1. februar Black Debbath
Gamlebyen kulturhus, Fredrikstad Kjøp billett!

2. februar Black Debbath
Rockefeller, Oslo Kjøp billett!

15. februar Black Debbath
Verket Scene, Moss Kjøp billett!

16. februar Black Debbath
Feelgood, Halden Kjøp billett!

28. februar Black Debbath
Blårock Cafe, Tromsø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter