Når vi døde rocker!

I dag er det 109 år siden den store norske forfatteren Henrik Ibsen døde. Finnes det noe bedre måte å feire dette på enn å dra fram Black Debbaths fantastiske album fra 2006, Naar vi døde rocker, en tungrockhyldest til Ibsen? Neppe. Det har i hvert fall Duplex Records betimelig gjort og lagt det øverst i spillelisten over alle låtene fra Duplex Records og relaterte artister. Den lista inneholder så mye fint og så mye mindre fint at den burde du følge hele tida egentlig. Og hvis du foretrekker Wimp kan du jo høre på albumet der. Det er masse muligheter. Du kan til og med kjøpe det fra Itunes! Men det har visst folk mer eller mindre sluttet med. Lurer på hva Ibsen hadde sagt hvis han hadde visst at folk skulle slutte å kjøpe skivene hans på Itunes bare 109 år etter han var død! Da hadde han nok ikke følt seg som en veldig vellykket verdenskjent dramatiker. Neste fredag er det Caliban Sessions på John Dee. Hvis du ikke drar dit er du pling i bollen!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

27. oktober Thulsa Doom
Garage, Bergen Kjøp billett!

28. oktober Thulsa Doom
Studentersamfunnet Folken, Stavanger Kjøp billett!

9. november Thulsa Doom
Martins Pub , Lillestrøm Kjøp billett!

10. november Thulsa Doom
Munkehaugen Scene, Arendal Kjøp billett!

11. november Thulsa Doom
Sort og Blå Scene, Porsgrunn Kjøp billett!

11. november Thulsa Doom
Sort og blå scene - fri aldersgrense, Porsgrunn Kjøp billett!

15. november Bare Egil Band
LilleKampen, Oslo Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Kvart potte

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter
Meny