Alt jeg tar i blir til gull!

Wow! Nå skal jeg på ingen måte ta på meg all æren for dette selv, men er det en tilfeldighet at Trønder-avisa melder at Steinkjerfestivalen kommer til å bli utsolgt i forsalg og at Wu Tang Clan-konserten på lørdag allerede er utsolgt? Når jeg nettopp har sluppet to ganske så kick ass singler i forbindelse med hvert av de nevnte evenementene? Neppe!

ghostfaceegil24x24 fleskduppebareegil

Det gir en utrolig god følelse å vite at lille jeg kan gjøre en så stor forskjell, ikke bare for en regional musikkfestival, men også for et internasjonalt anerkjent rapkollektiv med lang fartstid i bransjen. Og nei, jeg synes ikke det er relevant at konserten med Wu Tang Clan var utsolgt allerede før jeg kom på ideen å slippe Jeg har fått dilla på Ghostface Killah som singel! Heller ikke at andre artister kan ha noe av æren for billettsalget til Steinkjerfestivalen. Det faller på sin egen urimelighet! Hvor mange av dem har sluppet en egen singel med en spesialskrevet låt til festivalen, liksom? Man kan virkelig ikke undervurdere hvilken forskjell Flæsk og duppe har gjort, ikke bare for festivalen, men for hele Nord-Trøndelag, ja, hele Midt-Norge.

Ronny Haugeland har som vanlig laget coveret til denne singelen. Fine greier, Ronny!

Og i forbindelse med Steinkjerfestivalen har Duplex Records samlet noen av mine største trønderlåter øverst i den totale spillelisten over Duplex-musikk. Hør gjennom hele den lista, du! Da er du bra blåst i øra når du er ferdig!

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

9. november Black Debbath
Glassmagasinet, Horten Kjøp billett!

10. november Black Debbath
Union Scene, Drammen Kjøp billett!

16. november Black Debbath
Gregers, Hamar Kjøp billett!

17. november Black Debbath
Byscenen, Trondheim Kjøp billett!

23. november Black Debbath
Energimølla, Kongsberg Kjøp billett!

24. november Black Debbath
RIP, Porsgrunn Kjøp billett!

29. november Black Debbath
Folken, Stavanger Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Kvart potte

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter
Meny