Svalbard legges for våre føtter

2016-02-24 12.13.56
Her ser vi to glade karer er fornøyde med seg selv etter å ha gitt samtlige av Longyearbyens barn fra barnehagealder og opp til videregående en kulturopplevelse de aldri kommer til å glemme. Noe de kommer til å se tilbake på ved dødsleiet med et smil om leppene. En opplevelse som kommer til å gi selv det mest meningsløse liv mening. De minste barna fikk en utgave av det superpopulære barneshowet som skapte et engasjement man sjelden ser. Det var tydelig at de lever et liv beskyttet fra ubehagelige sannheter som at barn er mye dummere enn voksne og at de er veldig bråkete. De større barna fikk et spesialtilpasset lærerikt show med masse informasjon om det for dem mytiske og spennende fastlandet, samt urframføringen av den nye sangen Ingen må pare seg med Sysselmannen, og den spesialtilpassete Flytt Svalbard lenger sør, samt et utvalg gamle Bare Egil-svisker.

I morgen braker det løs for de voksne med en dobbeltkonsert på Huset med både Bare Egil Band og Black Debbath. Da blir det nok en sjanse til å høre Ingen må pare seg med Sysselmannen, og hvis allsangen blir like rungende som på skolekonserten i dag blir det akkurat passe. Black Debbath har også en ny låt på programmet de aldri har spilt live før, så her blir det eksklusive opplevelser i fleng! Så, kast deg på flyet og dra til Longyearbyen!

Vi feirer konserten med å flytte Svalbard, et lite stykke Svalbard helt til topps i spillelista over Duplex Beste.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

9. november Black Debbath
Glassmagasinet, Horten Kjøp billett!

10. november Black Debbath
Union Scene, Drammen Kjøp billett!

10. november Black Debbath
Union Scene - fri aldersgrense, Drammen Kjøp billett!

16. november Black Debbath
Gregers, Hamar Kjøp billett!

17. november Black Debbath
Byscenen - Få billetter!, Trondheim Kjøp billett!

23. november Black Debbath
Energimølla, Kongsberg Kjøp billett!

24. november Black Debbath
RIP - Utsolgt!, Porsgrunn Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Kvart potte

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter
Meny