Til Svalbard med splitter ny Sysselmannsang

10649564_10152433559156275_524702978514322515_n

Bare Egil Band kommer til Longyearbyen på Svalbard neste uke sammen med frendene i nylig spellemannprisnominerte Black Debbath. De har lovet en heidundrandes felleskonsert på Huset torsdag 25. februar og i den forbindelse skal det selvfølgelig også presenteres en splitter ny låt fra Bare Egil Bands hånd. Gjennom bruk av Bare Egils egen dataasisstert kreativtetsprogramvare har temaet for den nye visa blitt plukket ut til å være øverste styresmakt på øygruppa, Sysselmannen. Dette kan slå alle veier og det er ventet at Sysselmannskontoret skjelver i sysselmannsbuksene med tanke på hva slags slagkraftig satirisk skråblikk denne skjeggete trubaduren har belaget seg på å benytte denne gang. Ordførerne Odd Reinsfelt i Bærum og Bjørn Tømmerdal i Ålesund er bare to eksempler på samfunnstopper som tidligere har blitt utsatt for Bare Egils musikalske lupe, og det er ikke å vente at resultatet blir hverken bedre eller dårligere denne gang. Alt er like bra, i følge Bare Egil Band. Følg med på bloggen for en smakebit på den nye låta allerede førstkommende mandag.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

25. januar Black Debbath
Sundreball, Ål Kjøp billett!

26. januar Black Debbath
Retro bar, Raufoss Kjøp billett!

1. februar Black Debbath
Gamlebyen kulturhus, Fredrikstad Kjøp billett!

2. februar Black Debbath
Rockefeller, Oslo Kjøp billett!

15. februar Black Debbath
Verket Scene, Moss Kjøp billett!

16. februar Black Debbath
Feelgood, Halden Kjøp billett!

28. februar Black Debbath
Blårock Cafe, Tromsø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter