Til Svalbard med splitter ny Sysselmannsang

10649564_10152433559156275_524702978514322515_n

Bare Egil Band kommer til Longyearbyen på Svalbard neste uke sammen med frendene i nylig spellemannprisnominerte Black Debbath. De har lovet en heidundrandes felleskonsert på Huset torsdag 25. februar og i den forbindelse skal det selvfølgelig også presenteres en splitter ny låt fra Bare Egil Bands hånd. Gjennom bruk av Bare Egils egen dataasisstert kreativtetsprogramvare har temaet for den nye visa blitt plukket ut til å være øverste styresmakt på øygruppa, Sysselmannen. Dette kan slå alle veier og det er ventet at Sysselmannskontoret skjelver i sysselmannsbuksene med tanke på hva slags slagkraftig satirisk skråblikk denne skjeggete trubaduren har belaget seg på å benytte denne gang. Ordførerne Odd Reinsfelt i Bærum og Bjørn Tømmerdal i Ålesund er bare to eksempler på samfunnstopper som tidligere har blitt utsatt for Bare Egils musikalske lupe, og det er ikke å vente at resultatet blir hverken bedre eller dårligere denne gang. Alt er like bra, i følge Bare Egil Band. Følg med på bloggen for en smakebit på den nye låta allerede førstkommende mandag.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

9. november Black Debbath
Glassmagasinet, Horten Kjøp billett!

10. november Black Debbath
Union Scene, Drammen Kjøp billett!

10. november Black Debbath
Union Scene - fri aldersgrense, Drammen Kjøp billett!

16. november Black Debbath
Gregers, Hamar Kjøp billett!

17. november Black Debbath
Byscenen - Få billetter!, Trondheim Kjøp billett!

23. november Black Debbath
Energimølla, Kongsberg Kjøp billett!

24. november Black Debbath
RIP - Utsolgt!, Porsgrunn Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Kvart potte

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter
Meny