We’re not dead (we just smell bad) – Ny singel kommer!

HurraTorpedo-Were Not Dead-Singel

Alle trodde Hurra Torpedo var et avsluttet kapittel, inkludert bandet selv. Helsemessige problemer etter tjue års intensiv dunking på hvitevarene hadde satt sitt preg på kroppene og det virket ikke som en levedyktig strategi å fortsette med knallfet hvitevarerock inn i alderens høst. Men trur du ikke dette var feil! Bandet er tilbake sterkere enn noensinne. Deres norgesturne som starter neste uke er allerede praktisk talt utsolgt. De skal på Øst-Europa-turne i april og spille på festivalen Over Oslo i juni. Og nå kommer de faktisk med en splitter ny låt også. Låta slippes allerede neste fredag (4. mars) som den første i Duplex Records nye store spilleliste Kvart Potte som lanseres i forbindelse med selskapets 30-årsjubileum og som også vil bli sluppet på kassett etter folkefinansieringsmetoden hvis folk klarer å bidra med de fjortenhundre kronene som er nødvendige for å finansiere denne kostbare utgivelsen. Spillelista Kvart Potte er foreløpig tom, men følg den allerede i dag, så vil den bli fylt opp i løpet av jubileumsåret.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

27. oktober Thulsa Doom
Garage, Bergen Kjøp billett!

28. oktober Thulsa Doom
Studentersamfunnet Folken, Stavanger Kjøp billett!

9. november Thulsa Doom
Martins Pub , Lillestrøm Kjøp billett!

10. november Thulsa Doom
Munkehaugen Scene, Arendal Kjøp billett!

11. november Thulsa Doom
Sort og Blå Scene, Porsgrunn Kjøp billett!

11. november Thulsa Doom
Sort og blå scene - fri aldersgrense, Porsgrunn Kjøp billett!

15. november Bare Egil Band
LilleKampen, Oslo Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Kvart potte

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter
Meny