Hærlig hyllest til edel veske i Potta i morra! OBS. Dette er ingen 1. April spøk.

Tro det eller ei, men i morgen på selveste narredagen 1 april, gir endelig De sørgelige restene ut sin allerede klassiske partylåt «Alle elsker min sæd» på Duplexsamleren Kvart Potte. På Lørdag blir det mulig å se både bandet og låta fremført live på Union scene i Drammen. Løp og kjøp!

Alle elsker min sæd, cover

Årets partylåt er her! Look no further. Allerede en favoritt blant musikkanmeldere og forståsegpåere landet over. «Terningkast SEX», skriver magasinet for kåthet og glede, Cupido. «Rock blir ikke mere dampende het og erotisk enn detta», sier Rassbjørn Slettemark» i Rassekampen.

Klar for en kick-ass rockeslager som på groovy maner tar for seg kvaliteten på kroppens kanskje edleste væske, selve sæden? Klar for en skikkelig allsang-vennlig sommerlåt som hyller livet, ublygheten og det som jo gjerne kalles kroppens lettmajones, tissens diesel, gytja, rognsaus eller aqua de penis? Kjært barn har mange navn.

De sørgelige restene ble dannet i kjølvannet av Gartnerlosjens n’te oppløsning i 2011 og består av de som ikke ble ble offer for de beinharde utrenskningene i det som gjerne kalles tøyserockens kulturrevolusjon. De jobber ufortrødent videre med sin grunge-infiserte lettrock og kommer med denne singelen til endelig å få sitt gjennombrudd.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter