Putt penger i Potta!

Kvart Potte

Som tidligere meldt her på bloggen, ønsker vi å folkefinansiere en kassettutgivelse av de minst populære låtene fra vår nye spilleliste Kvart Potte. Nå har vi fått hjelp av de største spesialistene på dette feltet her til lands, New Jelly, til å sette opp en fantastisk profesjonell kampanje. Det viste seg at etterspørselen etter et slikt produkt var enda høyere enn vi forventet og vi har allerede oppfylt vårt ambisiøse mål om å samle inn de nødvendige 1.400,- kronene som var nødvendig for å få prosjektet opp fra bakken. Men det er fortsatt mulig å handle innen alle produktkategorier. For å stimulere kjøpelysten baserer vi oss på en egenutviklet algoritme hvor den som betaler mest får minst. Det billigste er å kjøpe en kassett med bare et par minusspor. En eksklusiv utgave med enda flere minusspor er noe dyrere. En uinnspilt kassett er enda dyrere enn det igjen, mens man også kan støtte prosjektet uten å få noen ting igjen for enda litt mer penger. Det aller dyreste er å gi oss kassettspilleren sin sånn at vi kan selge en ekstra billig spesialutgave av kassetten med kassettspiller inkludert. Det høres kanskje komplisert ut her, men ta en titt på kampanjesiden så blir alt klarere.

0fc896fe-ebe7-4e6e-91c0-7aafa611dcdb.jpg

Foreløpig er det bare ei låt i potta, men allerede førstkommende fredag kommer Bare Egil og X-tra Lars legendariske tolkning av antikrigsbangeren Herr President. Den hadde radiopremiere hos ‘n Thoresen på P13 idag til stor begeistring for det norske folk. Og neste uke kommer marOders nye singel Dagen svinner stille i forbindelse med deres supportkonsert for Hurra Torpedo på Rockefeller 19. mars. Det er imidlertid viktig å understreke nok en gang at det er de minst strømmede låtene fra lista som havner på kassetten, så hvis det er ei låt du liker spesielt godt er det viktig å ikke høre for mye på den.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

24. september Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow
Sinus, Bodø Kjøp billett!

6. oktober Black Debbath
Oktoberfest i Brønnøysund, Heliporten Arena, Brønnøysund Kjøp billett!

7. oktober Bare Egil Band
Grefsenkollen, Oslo Kjøp billett!

27. oktober Thulsa Doom
Garage, Bergen Kjøp billett!

28. oktober Thulsa Doom
Studentersamfunnet Folken, Stavanger Kjøp billett!

9. november Thulsa Doom
Martins Pub , Lillestrøm Kjøp billett!

10. november Thulsa Doom
Munkehaugen Scene, Arendal Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Kvart potte

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter
Meny