Potteperiode utvides!

LYD SIKKERHETSINSTRUKS

Duplex Records 30-årjubileumsspilleliste Kvart Potte skulle som kjent fylles for siste gang forrige fredag 10. juni med De sørgelige restenes singel Det vi en gang gjorde. Men slik skulle det ikke gå.

Låtene som har blitt sluppet så langt har nemlig strømmet alt for bra. Derfor blir vi nødt til å utvide utvalget med tre ekstra låter fram til folkefinansieringskampanjen tar slutt i månedsskiftet juni/juli.

Med tre ekstra låter i Potta blir det forhåpentligvis nok låter som strømmer så dårlig at de er kvalifisert til å være med på kassettutgaven som selges gjennom crowdfundingselskapet New Jelly. Her skal nemlig bare de minst populære sangene være med ettersom man kan forvente at de populære låtene kommer til å klare seg utmerket på egen hånd.

De tre siste singlene i Kvart Potte blir

L.Y.D. (Lek, ytringsfrihet og demokrati) med sin legendariske Sikkerhetsinstruks, et hms-tiltak som ble benyttet ved starten av deres konserter.

Bare Egil Band med en a capella coverversjon av Paul Hardcastles fantastiske rap-låt 19.

Hurra Torpedo med Nehez Kell Erteni, en låt på ungarsk om hvor vanskelig det er å gjøre seg forstått på et fremmed språk når man bruker Google Translate til å kommunisere med.

 

For å få gode relevante tall for å kunne avgjøre hvilke av sangene som er minst populære vil vi benytte sommermåneden juli som utgangspunkt for analysen. Dette er en måned hvor strømmetallene tradisjonelt er lave og det vil være mulig å få store utslag i uforutsette retninger. Vi oppfordrer derfor nok en gang det norske folk til en gedigen dugnad hvor de lytter intensivt til de sangene de liker dårligst, slik at disse ikke skal havne på kassettutgaven.

 

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

26. april marOder
Velferdsbygget, Hasselvika Kjøp billett!

3. mai marOder
Statsråden Bar, Bergen Kjøp billett!

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter