Black Debbath går akustisk

Inspirert av nyheten om at A-ha kanskje legger ut på en akustisk verdensturne, har selveste Black Debbath kastet seg rundt og satt sammen en tilsvarende runde i nesten enda større skala. Fra Flekkefjord via Sirevåg og helt til Haugesund skal det norske sørvestland gjenlyde av fengende akustisk tungrock og intrikat quiz tidlig i januar.

I anledning turneen har bandet lansert tre informative videofilmer hvor de redegjør nærmere for hva som kommer til å skje under konsertene. Flekkefjord er jo hjembyen til Ole Petter «Ollis» Andreassen, så i anledning opptredenen på Spira 12. januar har bandet en spesiell overraskelse. De har fått laget en buktalerdukke i naturlig størrelse som vil være premie i Black Debbaths store rockequiz med kategorier som 20 kjappe hvor svaret er Scorpions, Bob Dylan og klestørk og Tre uforståelige spørsmål om Frank Sinatra, nei Frank Zappa.

Konserten på Ogna scene i Helgåleiren i Sirevåg 13. januar blir noe helt spesielt. Her får man muligheten til å spise middag sammen med bandet før de går på scenen med sine akustiske instrumenter og gjør en helt ekstremt nedstrippet og intim konsert med innlagt quiz.

Helgen avsluttes på Høvleriet i Haugesund 14. januar med en heidundrande festkonsert. Her blir det akustisk tungrock og quiz til det tyter ut av øra til folk. Akkurat som de to andre konsertene altså.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter