Bare Egil til Grefsenkollen

21765338_10155653842468764_5047298990116085617_n

Umiddelbart etter Bare Evil Bands mørke messe på Rockefeller sist fredag ble det kunngjort en ny konsert med sideprosjektet Bare Egil Band. Denne gangen på Grefsenkollen restaurant allerede den 7. oktober spesielt tilrettelagt for de som både er glade i Bare Egil og den eksotiske matretten hamburger. Det er relativt kort frist for å melde seg på dette arrangementet og det er et begrenset antall plasser, så her gjelder det å kaste seg rundt hvis man ønsker å få det med seg. Det blir nok ikke samme fokus på det okkulte og mørkets makter denne gangen, men mer på det kulinariske og muligens den fine utsikten. Det er i hvert fall grunn til å tro at sangen 333 grams burger blir å høre i en eller annen versjon, men også Sykelig opptatt av grøt vil jo passe godt i sammenhengen. Bare Egil Band har i det hele tatt et nokså godt utvalg av sanger om burgere og annen mat. Her er et lite utvalg:

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

9. november Black Debbath
Glassmagasinet, Horten Kjøp billett!

10. november Black Debbath
Union Scene, Drammen Kjøp billett!

10. november Black Debbath
Union Scene - fri aldersgrense, Drammen Kjøp billett!

16. november Black Debbath
Gregers, Hamar Kjøp billett!

17. november Black Debbath
Byscenen - Få billetter!, Trondheim Kjøp billett!

23. november Black Debbath
Energimølla, Kongsberg Kjøp billett!

24. november Black Debbath
RIP - Utsolgt!, Porsgrunn Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Kvart potte

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter
Meny