Luftens baron Per Omp debuterer på Kvegpels

IMG_8996

Det er med enorm glede og lettelse vi kan kunngjøre at det ser ut som om Duplex Records har sikret seg en avtale om utgivelse av den legendariske Per Omps, også kjent som Luftens baron verker. Det har vært en enorm interesse rundt denne spennende artisten og de fleste plateselskaper med vettet i behold har prøvd frenetisk å sikre seg signaturen til den hemmelighetsfulle auteuren som står bak så uendelig mange smektende brune toner.

Utgivelsen har ikke fått noen dato ennå, men allerede nå får det norske folk sin første etterlengtete forsmak på den herlige gromlyden. Kristopher og Aleksander Schaus Kvegpels på Radio Nova har sikret seg verdenspremieren og et eksklusivt intervju allerede nå kommende onsdag. Kristopher er jo ikke helt fremmed for lydkunst i samme soniske landskap i og med at han i sin tid ga ut singelen Norwegian fart compilation på brun vinyl, men det må understrekes at han i Per Omp har møtt sin totale overmann. Det er tvilsomt om det i hele verden finnes en kunstner av Per Omps format og med et tilsvarende finstemt organ.

Skru radioen på den frekvensen som gir deg Radio Nova i ditt distrikt onsdag klokka 19.00 eller gå til nettsidene deres hvor sendingen også finnes i noen uker som podcast.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

23. november Black Debbath
Energimølla, Kongsberg Kjøp billett!

24. november Black Debbath
RIP - Utsolgt!, Porsgrunn Kjøp billett!

24. november Black Debbath
RIP - fri aldersgrense, Porsgrunn Kjøp billett!

29. november Black Debbath
Folken, Stavanger Kjøp billett!

30. november Black Debbath
Hulen, Bergen Kjøp billett!

1. desember Black Debbath
Flytten, Haugesund Kjøp billett!

2. desember Bare Egil Band
Miniøyas jul - Sentralen, Oslo Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter
Meny